Temple Run 2


Temple Run 2

Al een behoorlijke tijd ben ik verslaafd aan een spelletje voor de telefoon. Nee…niet de Sims…die speel ik op mijn IPad haha. Nee ik heb het over Temple Run 2. Hiervoor speelde ik al Temple Run en daar was ik al verslaafd aan. Maar nu Temple Run 2 een tijdje uit is, ben ik nog erger verslaafd geworden aan dit spelletje.

Wil je weten wat Temple Run 2 inhoud, lees dan snel verder!

Temple Run 2 is een action / fantasy / adventure game. Je bent een persoon dat op de vlucht is voor een wezen dat achter jou aan zit. Je rent de hele tijd en onderweg moet je allerlei dingen pakken, zoals coins of handige dingen die je onderweg kan gebruiken, bijvoorbeeld een magneet die voor jou coins pakt. Bij elk spel begin je bij het begin, bij de tempel en de bedoeling is om zo ver mogelijk te komen en zo hoog mogelijke highscore te halen. Onderweg moet je springen, dingen ontwijken zoals een waterval of zit je zelfs in een karretje…

Je krijgt ook doelen die je ook moet behalen. Daarnaast kan je van je coins upgrades kopen.


Temple Run 2

Het is een zeer verslavend spel. Ik speel het vaak in de trein als ik geen internet heb haha. Mijn vriend wordt zelfs helemaal gek van het spel en speelt het niet meer hahaha.


image

Hmm ik moet nog wel even een highscore van iemand verslaan, dat wordt dus veel en goed spelen :).

Temple Run 2 voor de IPhone: klik hier

Temple Run 2 voor Android: klik hier

Ken jij Temple Run 2 al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: