Mijn leven in foto’s #115 – Fotograferen, Vakantie en Glas en keramiek Beurs

Mijn leven in foto’s #115 - Fotograferen

Het is weer een tijdje geleden dat ik mijn leven in foto’s heb gedeeld. De afgelopen weken hebben we weer veel meegemaakt. We zijn op pad geweest om te gaan fotograferen, we hadden een week vakantie in Center Parcs en we waren bij de opening van de Glas- en Keramiek Beurs. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #115 - Herfstcreaties

Thomas en ik hebben samen pompoenen gemaakt van ballonnen en papier-maché. Super tof! Ik had alleen niet de juiste verf, waardoor het niet helemaal dekkend was. Maar volgend jaar gaan we deze weer neer zetten en dan wil ik ze wel dekkend maken.

Mijn leven in foto’s #115 - Chocolade workshop

Mijn leven in foto’s #115 - Chocolade workshop

Mijn leven in foto’s #115 - Chocolade workshop

Mijn leven in foto’s #115 - Chocolade workshop

Mijn schoonmoeder en ik hadden ook een workshop chocolade maken. We hebben dit eerder gedaan, maar toen hebben we alleen bonbons gemaakt. Nu gingen we ook andere chocolaatjes maken. En ze waren echt super lekker!

Mijn leven in foto’s #115 - Fietsje

Thomas heeft ook een nieuw fietsje van ons gekregen. Hij vindt het helemaal geweldig om te fietsen en hij doet het echt super goed!

Mijn leven in foto’s #115 - Fotograferen

Mijn leven in foto’s #115 - Fotograferen

Mijn leven in foto’s #115 - Fotograferen

Een aantal weken geleden zijn we ook naar België geweest om te gaan fotograferen met onze vrienden. We zijn twee dagen op pad geweest. Hierboven een aantal foto’s die ik heb gemaakt, de rest moet ik sowieso nog bewerken. Hier komt dus nog een uitgebreid artikel van online.

Mijn leven in foto’s #115 - Fotografere

Mijn leven in foto’s #115 - Fotografere

Mijn leven in foto’s #115 - Fotografere

Ook hebben we heerlijk gegeten in een zeer hoge toren met een geweldig uitzicht.

Mijn leven in foto’s #115 - Onderzoek Tunnels van Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Onderzoek Tunnels van Leerdam

Ik ben ook een dag op pad geweest om meer onderzoek te gaan doen naar de Tunnels van Leerdam. Ik ben in het archief gedoken om documenten, foto’s en tekeningen te vinden over mogelijke ingangen van tunnels en oude riolen. Hier komt binnenkort nog meer informatie over op onze website.

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #115 - Glas en Keramiek Beurs Leerdam

Op vrijdag 1 november was de opening van de Glas- en Keramiek Beurs in Leerdam. Het was echt weer super tof om hierbij aanwezig te mogen zijn! We hebben hele mooie glasobjecten mogen bewonderen.

Mijn leven in foto’s #115 - Glasobject Bernhard Heesen

Tijdens de opening ontving ik va de organisatoren van de beurs dit glasobject van Bernard Heesen voor mijn inzet en hulp in de digitale wereld. Super tof en echt ontzettend lief!

Mijn leven in foto’s #115 - Vakantie

Mijn leven in foto’s #115 - Vakantie

Mijn leven in foto’s #115 - Vakantie

Mijn leven in foto’s #115 - Vakantie

Met onze vrienden zijn we ook een weekje op vakantie geweest. We zijn namelijk naar Center Parcs geweest. Het was een geweldige week! Onze zoontjes hebben zich enorm vermaakt, ze zijn vaak naar de kinderboerderij geweest, we hebben gezwommen, naar de speeltuin geweest en ze hebben in de kidssafari gezeten. Helaas was Thomas ook gevallen en had hij een behoorlijke snee boven zijn neus, dus we moesten ook even naar de dokter om het te laten lijmen, arme knul! Maar gelukkig gaat alles weer helemaal goed en konden we op de laatste volle vakantie dag nog heerlijk zwemmen!

Mijn leven in foto’s #115 - Je doet het toch gratis

Het boek Je doet het toch wel gratis? heb ik ook gekocht, hier was ik namelijk enorm benieuwd naar! Ook hier komt nog een uitgebreid artikel over.

Mijn leven in foto’s #115 - Pakketjes

Pakketjestijd!!

Mijn leven in foto’s #115 - Airpods

Daar zijn ze dan! Mijn nieuwe Apple AirPods 2, ik had er een tijd voor gespaard en nu heb ik eindelijk kunnen kopen. Natuurlijk komt ook hier weer een uitgebreid artikel over.

Mijn leven in foto’s #115 - Pizza

We hebben een Airfryer en we maken sinds kort ook pizza’s met wraps in de Airfryer. Echt heerlijk! Heb jij ook een Airfryer en wat maak jij hier zoal in?

Mijn leven in foto’s #115 - Zelfgemaakte adventskalender

Een zelfgemaakte adventskalender voor Thomas. Hij vindt hem helemaal geweldig en wilde ook al vakjes openmaken haha. Er zit nu nog niks in, maar hij zal snel helemaal gevuld gaan worden.

Mijn leven in foto’s #115 - Rituals adventskalender

Mijn leven in foto’s #115 - Rituals adventskalender

Mijn leven in foto’s #115 - Rituals adventskalender

Tijdens de vakantie heb ik ook de Rituals adventskalender gehaald. Deze heb ik samen met Thomas opgezet en wow hij is echt super mooi! Hier komt komende week ook een artikel van online.

Mijn leven in foto’s #115 - Sinterklaas intocht

Gisteren was de Sinterklaasintocht in Leerdam. Het was weer helemaal super leuk en tof!

Vandaag gaan we lekker relaxen en leuke dingen thuis doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: