Mijn spaarplan voor een nieuwe Macbook en hoe ver ben ik? + GRATIS spaarmodel template


Mijn spaarplan voor een nieuwe Macbook en hoe ver ben ik?

Eind augustus schreef ik een artikel over dat ik aan het sparen ben voor een nieuwe Macbook in roségoud. Ik heb hiervoor een spaarplan opgezet en vandaag wil ik graag aan jullie laten zien hoe ver ik nu ben. Daarnaast heb ik ook voor jullie een GRATIS spaarmodel template.

Ik ben begonnen in september met mijn spaarmodel en ik heb het spaarmodel in mijn Bullet Journal geplaatst. Hieronder beschrijf ik hoe ik dat gedaan heb.

Ik heb een tabelsysteem opgezet met daarin de maanden voor één jaar vanaf september. Daarbij ook de bedragen die ik elke maand wil sparen. Elk streepje geeft aan hoeveel ik die maand wil sparen. In september was dit 25 Euro, in oktober 50 Euro en in november 75 Euro. Ik kleur dan de vakjes in zodra ik het bedrag ook echt kan sparen en heb gespaard. Zoals jullie kunnen zien, heb ik tot nu toe elke maand het bedrag kunnen sparen wat ik wil sparen.

De komende maanden zal het misschien iets lastiger worden, omdat de bedragen dan wat hoger liggen. Maar ik ga het zeker proberen! Mocht ik minder kunnen sparen, dan vul ik gewoon de vakjes in tot het bedrag dat ik kon sparen die maand. Het streepje blijft gewoon staan. Zo kan ik ook zien of ik mijn doel bereikt heb die maand of niet en hoeveel ik eventueel te kort kom. Mocht ik later in het jaar juist meer kunnen sparen, dan kan ik dit weer compenseren met wat ik eerder niet kon sparen.

Ik ben echt blij met dit systeem, het werkt echt fijn. Ik zie gelijk hoeveel ik al gespaard heb en wat ik de komende maand wil gaan sparen. Ik moet natuurlijk nog een heel eind, maar dit spaarmodel is echt zeer geschikt voor mij!

Natuurlijk hou ik jullie over een aantal maanden weer op de hoogte over hoe ver ik ben met mijn spaarplan.

Mijn spaarplan voor een nieuwe Macbook en hoe ver ben ik?

GRATIS spaarmodel template - spaar 1050 Euro in één jaar

GRATIS spaarplan template – Spaar 1050 Euro in één maand

GRATIS spaarmodel template - spaar 1050 Euro in één jaar


Ben je al ingeschreven? Ga dan naar de download pagina om de template te downloaden.


Ben jij ook aan het sparen voor iets? En hoe hou jij dit bij? Heb je een spaarplan of niet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: