Mijn leven in foto’s #49 – Verlof, Echte Post Is Cool en een nieuwe Michael Kors zonnebril


Mijn leven in foto's #49 - Mickael Kors zonnebril

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Ik heb nu heerlijk verlof, het was weer #EchtePostIsCool tijd, ik heb een nieuwe Michael Kors zonnebril ontvangen en laat ik weer foto’s van Link zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Oww, ik heb sinds 8 november heerlijk verlof! Daar ben ik echt zo ontzettend blij mee 🙂 . Echt heerlijk, ik geniet er echt van! Ik kom echt tot rust en kan mijn dagen echt heerlijk indelen zoals ik het wil 🙂 . Volgende week komt er sowieso weer een zwangerschapsupdate online 🙂 .

Ik ben ook zeer blij dat de zon af en toe weer eens schijnt. De afgelopen tijd was het ontzettend veel regen. Bovenstaande Michael Kors zonnebril heb ik ontvangen en ik ben er dan ook zeer blij mee! Wat een beauty! Morgen komt hier trouwens een uitgebreid artikel van online 🙂 !


Mijn leven in foto's #49 - Eten

Yummie!! Mijn man is sinds juli aan fitnessen onder begeleiding van Anthony Kruiver Fitness en hier zit ook een voedingsschema aan vast. In de avond eet ik dan ook altijd mee met deze gerechten, echt lekker! Na mijn bevalling wil ik ook hiermee bezig houden en er komt dan ook nog een uitgebreid artikel hiervan online 🙂 .


Mijn leven in foto's #49 - #EchtePostIsCool

Mijn leven in foto's #49 - #EchtePostIsCool

Yeahhh het was afgelopen weekend ook #EchtePostIsCool tijd! Wat ik allemaal aan mijn lootje heb gegeven en wat ik allemaal heb gekregen, kan je hier teruglezen: Echte Post is Cool #3.
Het was weer zeer geslaagd! Mijn lootje was er stil van toen ze mijn pakketje kreeg, hihi zo leuk om te lezen. En ik ben ook echt heerlijk verwend, echt zo blij met alles wat ik ontvangen heb!


Mijn leven in foto's #49 - Viking

Mijn leven in foto's #49 - Viking

Nog een pakketje, echt zo leuk om pakketjes te mogen ontvangen hihi. Dit keer kreeg ik een heerlijke Winter Care Package van Viking. Meer hierover kan je hier lezen: Winter Care Package via Viking – Heerlijk warm de winter doorkomen!. Super blij mee! Vooral de kruik vind ik helemaal geweldig.


Mijn leven in foto's #49 - Filmen

Ziet er zeer professioneel uit of niet? Ik wil ook meer filmpjes gaan maken en mijn man gaat mij hierbij helpen met bovenstaande apparatuur 🙂 . Hoe gaaf!


Mijn leven in foto's #49 - DIY

Nu ik heerlijk verlof heb, kan ik ook lekker mijn tijd besteden aan DIY-en, zoals bovenstaande waxinelichtjes in dennenappels. Ik vind ze echt super mooi geworden en de lichtjes branden dan ook elke avond 🙂 .

En natuurlijk weer foto’s van onze Link, de slaapkop haha:


Mijn leven in foto's #49 - Link

Mijn leven in foto's #49 - Link

Mijn leven in foto's #49 - Link

Mijn leven in foto's #49 - Link

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: