Nieuwe Michael Kors zonnebril


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Niet alleen in de zomer is het belangrijk dat je jouw ogen goed beschermd tegen de zon. Maar juist ook in de herfst en in de winter. De UV-straling kan namelijk van november tot maart best een agressief effect hebben. Een zonnebril is dan een essentiële accessoire in deze koude maanden, zodat je goed beschermd wordt door de schitteringen van bijvoorbeeld sneeuw en ijs. Nu heb ik een nieuwe super gave nieuwe Michael Kors zonnebril die mijn ogen goed gaan beschermen tegen licht en de UV-straling. Vandaag vertel hier iets meer over.


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Ik mocht een zonnebril uitkiezen van Edel-optics.nl en als een echte Michael Kors fan, koos ik voor bovenstaande prachtige Michael Kors zonnebril. Het is een roze gouden transparante zonnebril, het glas is ook van een roze gouden kleur. Ik vind hem echt super mooi!


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Ik vind het zeer belangrijk dat ik altijd een zonnebril bij me heb, zodat ik hem altijd kan dragen wanneer het licht fel is of wanneer ik last van de zon heb. Vooral in de auto moet ik altijd een zonnebril bij me hebben. Ik ben vroeger helaas aangereden op de fiets door iemand die geen zonnebril in de auto op had. De zon stond erg laag en had mij niet zien aankomen. Een zonnebril bij je hebben en ook dragen wanneer nodig, is daarom echt belangrijk!


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Als je een zonnebril online uitkiest, moet je natuurlijk wel goed op de maten letten. Kijk naar de glasbreedte, breedte van de neusbrug en de lengte van de pootjes zijn. Zo kan je jouw gewenste maat opzoeken en de juiste zonnebril uitkiezen.


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Tevens vind ik het fijn dat een zonnebril ook goed bij mij, mijn outfits en andere accessoires past. Op de eerste foto zien jullie dan ook een Michael Kors tas die ik al een aantal jaar heb. Ik ben echt dol op Michael Kors en ik vind het dan ook super dat ik nu twee accessoires hiervan heb en ze samen kan gebruiken. Deze zonnebril kan ik ook echt goed combineren met mijn favoriete outfits en ik kan dan ook mijn make-up hierop aanpassen.

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst waar ik de zonnebril ook draag. Je ziet dan ook dat de zonnebril goed bij mijn outfit past. Ik draag hier een lichte trui, de zonnebril past er dan ook goed bij omdat deze ook licht van kleur is. Maar ook mijn make-up past goed bij de zonnebril. Ik draag een lichte roze kleur blush en een mooie roze lippenbalsem. Zo leuk om alles goed met elkaar te combineren!


Nieuwe Michael Kors zonnebril

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Ik vind deze zonnebril echt super mooi! De zonnebril zit zeer comfortabel en daarnaast beschermd deze zonnebril mij ook echt goed tegen de zon.

Draag jij ook wel eens een zonnebril in de koude maanden? Waarom wel of waarom niet?

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Nieuwe Michael Kors zonnebril

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: