Opgemaakt Oktober

Het is alweer november, dat betekent dat het weer tijd is voor een opgemaakt artikel. In dit opgemaakt Oktober artikel laat ik zien wat ik allemaal heb opgemaakt, wat ik van deze producten vind en of ik ze nogmaals zou gaan kopen.

Mijn opgemaakte producten van oktober heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo & conditioner
Voor de mensen die mij al een tijdje volgen, zal het vast niet een verrassing zijn dat ik deze twee producten weer opgemaakt heb. Ze zijn beide mijn twee favorieten van dit moment. Mijn haar is veel minder droog, glanst meer en maakt mijn haar heerlijk zacht. Deze twee heb ik dan natuurlijk weer in mijn bezit 😀 !

Ushuaïa Hammam douche olie
Een heerlijke douche olie met een super lekkere geur! Ik hou hier wel van. Ik zal deze dan ook wel in de toekomst vaker gaan kopen, maar op dit moment heb ik nog teveel douche producten liggen die eerst op moeten 😀 .

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Dagcrème van ELOASE Gold Skin Care – een op maat gemaakte dagcrème op basis van Goud!
Een super dagcrème die mijn huid ontzettend heeft verbeterd! Ook deze heb ik opnieuw in mijn bezit, maar met een extra ingrediënt, namelijk parelpoeder. Hier komt binnenkort een review over.

– Body lotion van ELOASE Gold Skin Care – een op maat gemaakte body lotion op basis van goud en parelpoeder.
Een heerlijke body lotion die mijn droge plekken doet verdwijnen en mijn huid goed verzorgd. Ook deze heb ik weer in mijn bezit, echt een heerlijk product!

Le volume de Chanel Mascara 10 noir.
Een prachtige mascara die mijn wimpers veel volume en dikte geven. Alleen de prijs vind ik teveel. Deze wil ik zeker nog wel in de toekomst kopen, maar de prijs houdt me op dit moment erg tegen. Ik hoop dat deze ooit in de sale zal zijn 😀 !

Dit waren mijn opgemaakte producten van Oktober.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: