Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker

Begin juni schreef ik over de Balea Oil Repair Shampoo & Conditioner. Vandaag ga ik het hebben over een haarmasker uit dezelfde lijn, namelijk het Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker.

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker - verpakking

Het haarmakser zit in een grote pot met een inhoud van 200ml. Als je hem open doet, dan zie je dat er een beschermfolie overheen zit, dat vind ik altijd wel zo hygiënisch. De verpakking ziet er verder ook wel goed uit, straalt wel een beetje luxe uit.

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Het fijne is, dat er geen siliconen in zit.

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker - structuur

De structuur is best aan de stevige kant, maar het smeert wel goed uit. Ik masseer het haarmasker goed in mijn haar en laat het dan 2 a 3 minuten intrekken. Daarna spoel ik het weer goed uit. Mijn haar is enorm glad na gebruik en als het droog is, voelt het ook lekker zacht aan. Je moet echter niet teveel hiervan gaan gebruiken, anders voelt het best zwaar aan. Spoel het dan ook altijd echt goed uit nadat je het in hebt laten trekken.

De geur van het haarmasker is ongeveer hetzelfde als de shampoo en conditioner. Fris en ook weer neutraal. Niet echt bijzonder, gewoon prima.

Het Balea Oil Repair Intensieve Haarmakser kost 2,95 Euro voor 200ml en kan je kopen bij een dm winkel in Duitsland of in de dm webshop.

Heb jij nog bepaalde aanraders van de dm?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: