Terug van vakantie + gaat deze foto viral?


Terug van vakantie + gaat deze foto viral?

Hey iedereen! Vandaag is dit artikeltje iets later online dan normaal. Wij zijn namelijk vandaag terug gekomen van een weekje vakantie. Mijn man en ik zijn samen met onze vrienden heerlijk naar Frankrijk geweest. De mannen hebben gevist op karper en de vrouwen…sjah lekker relaxen natuurlijk! Vandaag vertel ik meer over onze vakantie in Frankrijk en over bovenstaande foto (die hopelijk viral gaat 😉 )! Maar ook vertel ik wat jullie de komende tijd kunnen verwachten op mijn blog.

Afgelopen zaterdag zijn we aangekomen in Frankrijk en vanochtend zijn we weer teruggekomen in Nederland. Een lekker weekje er tussen uit dus 🙂 . De mannen hebben zeer goed gevangen, een aantal 40 ponders en veel 30 ponders 😉 . Ook hebben ze natuurlijk hier weer prachtige foto’s van gemaakt. Één foto is echt zeer bijzonder en die zie je hierboven!

WOW, WOW, WOW!!! Hier zie je mijn man met een vis van meer dan 20 kilo ennnnnn de melkweg!!! Hoe gaaf is deze foto?!?

Natuurlijk komt er ook weer een nieuwe CarpVitamins filmpje. Hier komt binnenkort meer informatie over. We hebben een aantal dagen echt super mooi weer gehad, wel 26 graden soms. En ja ik ben ook weer een beetje verbrand haha. Maar ook dagen dat het aardig wat kouder was en met regen. Maar we hebben ons echt prima vermaakt.

Mijn vriendin en ik zijn ook nog op pad geweest om kleding te kopen. Hier zal snel een artikeltje van komen 🙂 .

Maar wat kunnen jullie nog meer verwachten op mijn blog de komende tijd?

– Nieuwe visionboard, hier ga ik van het weekend mee aan de slag. Van mijn oude visionboard zijn al veel doelen behaald, dus tijd voor een nieuwe.
– Reviews van MUA producten die ik een tijdje geleden heb gekocht.
– Reviews van Catrice producten die ik ook een tijdje geleden heb gekocht.
– Review van een bureaustoel van Eyoba.nl
– Foto’s van Luxemburg en Duitsland (hier gaan we snel naar toe om te gaan fotograferen met onze Photowalks.
– Uitnodiging van The Public House Of Art big opening
– Nieuwe series die ik aan het volgen ben
– Film reviews
– Mijn fotografiewerken voor de Leerdamse Kunstvierdaagse
– De Leerdamse Kunstvierdaagse zelf

En nog veeeeel meer!! Ik heb deze week ook weer super gave mailtjes ontvangen van bedrijven. Hier komen hopelijk mooie samenwerking uit 🙂 . Ook heb ik mailtjes ontvangen van bezoekers. Dus ik heb het nog erg druk om deze mailtjes allemaal door te nemen en te beantwoorden 🙂 .

Maar eerst even lekker rustig aan doen vandaag, heerlijk even bijkomen. De boel opruimen en relaxen 🙂 .

Als jullie trouwens nog leuke ideeën hebben voor op mijn blog, please tell me so! Ik hoor echt graag wat jullie graag terug zien op mijn blog 🙂 .

Wat ga jij doen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: