Mijn leven in foto’s #86 – ebook “Gestructureerd Leven” gelanceerd, Apple Watch en nieuwe werkplek

Mijn leven in foto’s #86 - nieuwe werkplek

Wat een ontzettend lekker weertje de afgelopen tijd. Hier kan ik enorm van genieten! In dit artikel laat ik zien wat ik wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen tijd. Ik heb onder andere mijn ebook “Gestructureerd leven” gelanceerd, ik heb een nieuwe Apple Watch en ik heb weer een nieuwe en eigen werkplek. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Ebook Gestructureerd leven

Jaaaaa, mijn ebook “Gestructureerd Leven” is gelanceerd! Ik ben zo ontzettend trots hierop! Ik heb al vele toffe reacties mogen ontvangen, echt te gek! Wil je weten waar mijn ebook over gaat, lees dan dit artikel: Ebook “Gestructureerd Leven” nu ook via iDEAL te koop + Meest gestelde vragen met antwoorden.

Mijn leven in foto’s #86 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #86 - Wandelen

Heerlijk wandelen met Thomas 🙂 .

Mijn leven in foto’s #86 - Eetschema

Ik ben nu precies een maand bezig met mijn Eet- en trainingsschema. Aankomende week zal ik een update plaatsen hoe dit verloopt. Hierboven zie je mijn mooie roze shake beker haha. Elke ochtend neem ik namelijk een shake in van melk en whey. Echt lekker!

Mijn leven in foto’s #86 - Vaderdag

Voor vaderdag heeft Thomas een prachtig kunstwerk gemaakt. Natuurlijk heb ik hem daarbij ook mee geholpen hihi. Hij vond het vingerverven echt geweldig. Super leuk om te zien! En mijn man was er natuurlijk ook zeer blij mee. Het kunstwerk hangt nu ook aan onze koelkast.

Mijn leven in foto’s #86 - Apple Watch

Mijn man en ik hebben beide een Apple Watch gekocht. Deze stond al enorm lang op mijn wishlist en we besloten om deze te gaan halen. Ik ben er enorm blij mee en binnenkort laat ik dan ook een review zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #86 - Zwemmen

Mijn leven in foto’s #86 - Zwemmen

Mijn vriendinnetje en ik zwemmen nu elke week twee keer in een zwembad van een hotel vlak bij ons. Het bad is 12,5 meter en we proberen elke keer weer 100 baantjes te gaan zwemmen. Dit hou ik dan ook weer bij met mijn Apple Watch, super handig!

Mijn leven in foto’s #86 - Bullet Journals

Bij HEMA lagen twee Bullet Journal notitieboekjes in de winkel (deze zijn niet online te vinden). En ik wilde deze persé hebben haha. Natuurlijk ook gelijk nieuwe stickers en washi tape meegenomen. Je kan er maar niet genoeg van hebben haha.

Mijn leven in foto’s #86 - barbecue

Ook zijn we naar mijn ouders in Meppel geweest, voor een heerlijke familie barbecue samen met mijn broer en schoonzus. Eigenlijk zouden we dit vaker moeten doen haha.

Mijn leven in foto’s #86 - de paay

Met onze vrienden zijn we naar uil- en dierenpark de Paay geweest. Het is daar echt super leuk altijd!

Mijn leven in foto’s #86 - Wandelen

Ik vind het heerlijk om met Thomas te gaan wandelen en dan vooral door de haven van Leerdam. Het is daar echt prachtig!

Mijn leven in foto’s #86 - Hommelsteek

Mijn leven in foto’s #86 - Hommelsteek

Sjah, hoe kan je nou gestoken worden door een Hommel? Die lieve kleine schattige beestjes…
Maar goed er zat er dus één klem in mijn arm en dat vondt hij natuurlijk niet zo leuk. Phoe wat deed dit veel pijn zeg, gelukkig geen allergische reactie (de kans is ook zeer klein dat je dat kan krijgen). Dagen erna heb ik ontzettend veel jeuk gehad, gelukkig nu nergens meer last van.

Mijn leven in foto’s #86 - nieuwe werkplek

En jaaaa, mijn nieuwe werkplek! Ik ben daar ontzettend blij mee! We hebben de box van Thomas weggedaan en was er nu weer ruimte over. Ik werkte nu vooral aan de eettafel, maar dit werkt niet echt prettig. En dit is echt perfect zo. Deze komt bij IKEA vandaan en binnenkort zal ik daar ook een uitgebreid artikel over schrijven.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Dit weekend gaan we heerlijk genieten van het mooie weer!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: