Mijn leven in foto’s #40 – Babykamer inspiratie, Evacuatie oefening en Pokémon Go


Leerdam

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Ik heb inspiratie opgedaan voor onze babykamer, we hadden een evacuatie oefening op het werk en ik heb ook Pokémon Go geïnstalleerd! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Babykamer inspiratie

Twee weken geleden zijn mijn vriendinnetje, haar zoontje en ik naar de Baby & Tiener MegaStore geweest. Super groot en mooi is het daar. Ik heb veel foto’s gemaakt van babykamers en spullen om inspiratie op te doen. Ook heb ik al wat spulletjes gekocht 🙂 .


T-Mobile 3gb extra

Van T-Mobile kreeg ik een berichtje dat ik elke maand 3gb extra kan krijgen voor 3,50 Euro. Ik zit vaak in de trein waar het internet echt ontzettend slecht is, waardoor ik vaak mijn 4G moet aanzetten op mijn telefoon en om dan te kunnen bloggen op mijn iPad. Daardoor kwam ik vaak in de problemen omdat aan het einde van de maand vaak mijn internet al op was. Dit kwam dus zeer goed uit voor mij en nu heb ik 6GB per maand 🙂 .We hadden op het werk ook nog een evacuatie oefening..pfff 20+ verdiepingen naar beneden lopen met de trap. Ik ben blij dat ik op dat moment nog niet hoogzwanger was haha. Ik was bekaf toen we beneden waren.


Drone

Mijn man en ik zijn nog even gaan vliegen met de Drone langs de Waal.


Verlaten stoel

Waar ik ook nog een verlaten stoel tegenkwam 🙂 .


Drone foto

Dit is één van de foto’s die mijn man heeft gemaakt met de drone. Dit zijn geloof ik zandzuigers langs de Waal. De foto is in het zwart wit gemaakt om het abstract te maken 🙂 .


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

We begonnen ook weer aan de bullet journal swap. De swap had even stil gelegen, maar we konden eindelijk weer verder gaan. Ik ben zeer benieuwd naar de journal die op dit moment onderweg naar mij is 🙂 .


Dubbelganger

We zijn nog naar mijn ouders geweest in Ootmarsum op de camping. Hier heb ik zelf geen foto’s van gemaakt. Voor ons was het twee uur rijden, waardoor we weinig tijd hadden om na het bezoek nog Ootmarsum zelf te gaan bezoeken.

Maar die dag kwam ik wel op facebook mijn dubbelganger tegen. Man ik schrok me dood toen ik de foto zag! Mijn man heeft toen ook een foto van mij gemaakt van mijn zijkant zodat je ook de vergelijkenissen goed kan zien haha. Mijn foto is trouwens wel op de camping gemaakt 😉 .


Leerdam

We zijn ook nog even op pad geweest om een timelapse te gaan maken van Leerdam.


Pokémon Go

En ja hoor, ik heb ook Pokémon Go geïnstalleerd 🙂 . Echt een super leuk spel!


Nieuwe oorbellen

En ik heb nog nieuwe oorbellen gekocht, want mijn oude oorbellen waren weer helemaal versleten.

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag een heerlijk rustig dagje. Lekker series kijken, bloggen en genieten van een vrije dag 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: