Nieuwe WordPress plugins die ik gebruik


Nieuwe WordPress plugins die ik gebruik

Vorig jaar schreef ik over de WordPress plugins die ik op dit moment gebruik. Inmiddels zijn er weer nieuwe plugins bijgekomen en andere heb ik weer verwijderd. Vandaag deel ik met jullie welke nieuwe WordPress plugins ik op dit moment gebruik voor mijn blog. De link naar de andere lijst vind je ook terug in dit artikel.

CommentLuv

Dit vind ik een hele leuke fijne plugin voor andere bloggers die een reactie achterlaten. Er wordt namelijk dan automatisch een link van hun laatste blogartikel onder hun reactie geplaatst. Een beetje promotie dus voor de bloggers die een reactie achterlaten 🙂 . En zo kunnen lezers weer nieuwe blogartikelen en blogs ontdekken.

Insert PHP

Deze gebruik ik vooral om bepaalde script codes in widgets te kunnen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de Bloglovin widget en meer. Je kan deze ook gebruiken om bepaalde php codes in je artikelen, pagina’s of widgets te plaatsen.

LinkPizza-Manager

Sinds een tijdje ben ik lid geworden van LinkPizza. Hiermee kan je heel gemakkelijk geld verdienen via affiliatie links. Ik moet echter nog wel veel goed instellen 🙂 . Maar ik heb al wel wat geld verdiend hiermee 🙂 . Er komt hier ook nog een uitgebreid artikel van.

Pronomic Cookies

Het is niet meer verplicht op te vermelden op je blog of website dat je cookies gebruikt, maar persoonlijk vind ik het wel netjes. Met deze plugin krijg je dan ook een melding te zien (als je voor de eerste keer op mijn blog komt).

SEO Friendly Images

Ik vind SEO zeer belangrijk en plaatjes en foto’s op mijn blog moeten dan ook een goede SEO hebben. Met deze plugin kan je dan ook makkelijk de alt en title attributen goed instellen voor elke foto of plaatje op je blog.

Smart Archives Reloaded

Op mijn blog vind je ook een pagina met een compleet archief van alle artikelen die geplaatst zijn, per maand en jaar. Deze plugin zorgt er voor dat dit automatisch gebeurd. Super handig!

Snapchat Snapcode Widget

Ik gebruik Snapchat niet heel vaak, maar vind het wel leuk dat mensen mij kunnen volgen als ze dat willen. Deze plugin zorgt voor een leuke widget in de sidebar zodat mensen mij gemakkelijk kunnen volgen.

WP Super Cache

Het cachen van je blog of website is belangrijk, zodat je blog of website ook snel geladen wordt. Je kan de cache ook verwijderen op elk moment dat je wilt.

Dit waren de nieuwe WordPress plugins die ik op dit moment gebruikt. De andere lijst kan je hier vinden. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad :).

Nieuwe WordPress plugins die ik gebruik

Heb je zelf een eigen WordPress blog? Welke WordPress plugins gebruik jij op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: