Blog tip – Foto van blog artikel weer zichtbaar in Bloglovin

Een veel voorkomend probleem met Bloglovin en andere rss feed programma’s is dat je blogposts van jouw WordPress blog worden weergegeven zonder foto. Je krijgt dan een samenvatting te zien van jouw artikel, maar geen foto. Dat is natuurlijk erg jammer, want een foto bij je blogpost update zegt toch iets meer en trekt lezers meer aan.


foto van blog artikel weer zichtbaar in Bloglovin

Dit probleem had ik zelf ook, maar ik heb inmiddels de oplossing gevonden. Lees snel verder om te kijken hoe snel je dit kan oplossen.

Je hoeft eigenlijk maar twee dingen te doen. Het is echt super simpel.
Ga naar je dashboard van je WordPress blog en ga daarna naar “instellingen” – “Lezen”.

Je ziet dan een stukje staan over RSS feed instellingen. Feeds worden gebruikt door Bloglovin en andere RSS feed programma’s om zo een blogpost update weer te geven. Je kan je eigen feed altijd checken door naar jouw eigen feedlink te gaan. Ga dan naar http://www.domeinnaam.nl/?feed=rss in mijn geval is dat dan https://www.sentinelli.nl/?feed=rss.

Op de pagina “lezen” van de instellingen, zie je dit staan:
“Voor elk artikel in de feed, toon”. Je selecteert dan “Volledige tekst” en sla je de wijzigingen op.


feed instellingen

Wat je dan nu moet doen is in elk blog artikel dat je maakt (of hebt gemaakt) een scheidingslijn maken. Boven de scheidingslijn in je artikel komt dan je blog foto te staan. Ga naar je blog artikel en bepaal waar de scheidingslijn komt te staan. Druk dan op de knop “more” bovenaan bij de hulpbuttons.


more

Zodra je deze twee dingen hebt ingesteld, dan zal de RSS feed de tekst bevatten die boven de scheidingslijn staat, dus ook met de foto en hierdoor zal je foto dus verschijnen in je volgende update bij Bloglovin :).

Doe jij al mee met de winactie – Win een nail art pakket? Klik hier om naar de winactie te gaan.

Liefs,

Miss Sentinelli
Volg mij via Bloglovin.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: