Today was awesome because..


Trouwfoto's

Deze week ga ik beginnen met iets nieuws, misschien ken je het al, het wordt namelijk al veel gedaan en je ziet het steeds vaker terugkomen op internet. Ik heb het namelijk over “Today was awesome because…”.

Wat houdt dit nou precies in? Lees snel verder!

Het is de bedoeling dat je elke dag opschrijft wat er leuk was aan die dag. Ook al is een dag wat minder leuk, je zal met dit systeem toch het positieve eruit halen. Ik wil vanaf vandaag elke dag in een paar zinnen noteren wat er leuk was van die dag. Zo kan ik echt alle positieve dingen uit een dag halen 🙂 .

Ik denk ook dat als je met dit systeem bezig gaat, je bewust bezig bent met gelukkig zijn. Wanneer ben je gelukkig? Kan je genieten van de kleine dingen in het leven? Kan je iets positiefs opnoemen ook als een dag tegen zit. Ik vind het echt een top systeem en ik wil hier dan ook echt gaan elke dag.

Ken jij “Today was awesome because…” al en wat vind jij er van? Wat vond jij “awesome” vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: