Burt’s Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile + Winactie


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De laatste tijd ben ik steeds vaker op zoek naar natuurlijke en ecologische producten, zoals bijvoorbeeld verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Van BigGreenSmile mocht ik behoorlijk wat producten uitproberen en daar was ik zeer blij mee. De producten die ik heb uitgekozen zijn van de merken Burt’s Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover. Vandaag een zeer uitgebreid artikel over al deze producten en daarnaast heb ik voor jullie ook een geweldige winactie!

BigGreenSmile is een webshop met een zeer uitgebreide assortiment aan natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Burt’s Bees, Dr. Hauschka, Weleda, Lavera en meer!

Burt’s Bees


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Als eerste een aantal producten van Burt’s Bees, waaronder een dagcrème, een nachtcrème en een oogcrème. Dagelijks gebruik ik een dagcrème en een nachtcrème. Maar een oogcrème niet erg vaak, terwijl dat ook zeer belangrijk is. Daar is dus nu verandering in gekomen. De potjes van Burt’s Bees zien er goed uit, een doorzichtig potje met daarop een label. De dag- en nachtcrème hebben een inhoud van 55g en de oogcrème heeft een inhoud van 14g.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Klik op de foto om hem groter te bekijken.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De structuur van de dagcreme is echt heerlijk! Ietwat romig, maar ook best stevig. Het smeert goed uit op mijn gezicht en trekt snel in. Ik heb niet veel van de crème nodig voor mijn hele gezicht, dat is wel fijn. Het voelt lekker licht aan en totaal niet vettig, daar hou ik van! Er zit een speciaal ingrediënt in, namelijk koninginnegelei. Dit is gemaakt van nectar, stuifmeel, bloemdelen, vitaminen, mineralen, bijen hormonen en andere natuurlijke ingrediënten. Het is een van de meest voedzame stoffen van de natuur. Ik vind de crème echt heerlijk en het hydrateert mijn huid echt enorm goed. De geur is ook echt heerlijk, het doet me ook echt denken aan een natuurlijk product.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

‘s Avonds breng ik altijd een nachtcrème aan zodat het goed in kan trekken in de nacht. De structuur is een stuk steviger dan de dagcrème en dat moet natuurlijk ook. Ook hiervan is de geur weer echt heerlijk. Daarnaast zit er ook koninginnegelei in de nachtcrème. Maar naast deze ingrediënt zit er ook citroen, rozemarijn en pijnboom-extracten in voor een diepe behandeling tijdens de nacht.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Naast een dag- en nachtcrème is een oogcrème ook zeer belangrijk. Ik gebruikte dit niet vaak, maar nu wel elke dag! De structuur is wat stevig maar ook een beetje romig. Het verzacht mijn huid rondom mijn ogen, echt heerlijk spul. Ook hier zit weer koninginnegelei in. De geur is weer hetzelfde als de dagcrème en de nachtcrème.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Bij BigGreenSmile kan je ook een handig en fijn Burt’s Bees tips and toes kit kopen voor een fijn prijsje.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De inhoud van de kit bestaat uit:
– Foot Cream
– Hand cream
– Hand salve
– Cuticle cream
– Nog een hand cream
– Lipbalm


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Hierboven heb ik de ingrediënten van alle producten weergegeven. Klik op de foto voor een groter beeld.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De foot cream heeft een inhoud van 20g en er zit echt heerlijke ingrediënten in, zoals kokosolie, lanoline en plantaardige glycerine. Ik breng het royaal aan op mijn voeten en wat is dit een heerlijke voetencrème zeg! Het voelt zelfs een beetje warm aan, echt heerlijk! Mijn voeten worden enorm zacht na gebruik van deze crème.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De hand cream heeft ook een inhoud van 20g en ook hier zitten weer heerlijke ingrediënten in, zoals bijvoorbeeld honing. Ik breng een klein beetje aan op mijn handen en ik merk wel dat het ietwat plakkerig aanvoelt. Het heeft wel een tijdje nodig om goed in te trekken, maar daarna zijn mijn handen echt heerlijk zacht! De geur is ook echt heerlijk!


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Mijn handen hebben sowieso zeer goede verzorging nodig, ze zijn heel erg snel vrij droog. Bovenstaande twee producten zijn dan ook echt geschikt voor mijn handen. Een handcrme en een nagelriemcrème met beide een inhoud van 85g.

De handcrème zit vol met botanische oliën, kruiden en bijenwas. Het is enorm stevig van structuur, je moet dus wel even stevig drukken voordat je iets eruit krijgt, of lang genoeg blijven wrijven in het potje. De handcrème hydrateert mijn handen zeer goed, plakt niet zoals de andere handcrème en maakt mijn handen heerlijk zacht.

De nagelriemcrème ruikt enorm lekker, er zit hier namelijk citroenolie in, echt heerlijk! Ook deze heeft weer een stevige structuur waardoor je het er niet gemakkelijk uit krijgt, even met een bokkepootje of een lepeltje erin en je hebt genoeg om je nagelriemen in te smeren. Mijn nagelriemen zijn heerlijk zacht na gebruik en mijn nagels en nagelriemen zien er weer zeer verzorgd uit!


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

In het pakketje zit ook nog een klein potje met handcrème, ook deze ruikt echt heerlijk. Het is namelijk een handcrème met amandelmelk en bijenwas, de geur komt je echt tegemoet als je het potje opendoet. Het potje heeft een inhoud van 7g.

De structuur van deze handcrème is iets steviger dan de eerste handcrème, maar minder stevig dan het potje hiervoor. Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals amandelolie, aloë vera en vitaminen E. Deze handcrème is echt heerlijk voor mijn handen, ook deze laat geen plakkerig laagje achter, maar trekt snel in. Daar hou ik echt van!


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

En als laatste zat er dit pakket ook nog een lippenbalsem met granaatappel olie. Deze lippenbalsem heeft een inhoud van 10g en het laat een zeer subtiele kleur achter, zoals je misschien wel kan zien op mijn hand. Het hydrateert mijn lippen zeer goed en laat geen plakkerig laagje achter op mijn lippen, dat is wel echt fijn.


_PSL3305

En als laatste van Burt’s Bees heb ik een lippenbalsem met bijenwas uitgekozen. Ik heb altijd veel velletjes aan mijn lippen en ze zijn nogal vaak droog. Mijn lippen hebben dus goede verzorging nodig.


_PSL3306

Deze lippenbalsem heeft heerlijke ingrediënten, zoals kokos, zonnebloemolie, vitaminen, essentiële vetzuren, bijenwas en ook pepermunt olie. Het voedt mijn lippen zeer goed. Daarnaast geeft het ook een subtiele verfrissende tinteling op mijn lippen als ik de lippenbalsem net op doe. Echt een heerlijk product!

Alle producten van Burt’s Bees inclusief de prijzen kan je hier vinden: Burt’s Bees.

Dr. Hauschka


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Een ander product waar ik zeer benieuwd naar was, is de Dr. Hauschka kalmerend masker. Mijn huid heeft namelijk hier en daar wat rode plekken en oneffenheden. Dit masker moet ervoor zorgen dat het een stuk minder wordt.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De structuur is echt heerlijk van dit masker. Een romige structuur, je smeert het zeer gemakkelijk uit op je gezicht. Al heel snel trekt het masker goed uit en de witte waas zie je niet meer, maar juist een glanzend gezicht. Ik laat dit masker dan 20 minuten zitten, je merkt dan ook dat het masker wat strakker begint te zitten. Na de 20 minuten spoel ik het dan goed af met lauw water. Ik gebruik dit masker één keer per week en ik merk dat mijn roodheid wel iets minder is geworden. Het is nog niet helemaal weg, maar ik ga het zeker blijven gebruiken. Ik vind het een heerlijk masker!

Alle producten van Dr. Hauscka inclusief de prijzen kan je hier vinden Dr. Hauschka.

Weleda


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Mijn haren hebben ook altijd een zeer goede voeding nodig. Het kan nogal droog zijn en vooral pluizig. Ik was zeer benieuwd naar de herstellende shampoo en herstellende conditioner van Weleda, beide zijn namelijk voor droog en beschadigd haar. De verpakkingen zien er goed uit, de shampoo heeft een inhoud van 190ml en de conditioner heeft een inhoud van 200ml.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven van beide producten.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De structuur van de shampoo is helemaal prima, ik heb er wel wat van nodig om het goed te kunnen verdelen over mijn haar. Er zit hier extracten van haver en biologische salie in. De geur is ook echt lekker. De shampoo herstelt mijn haar zeer goed en maakt mijn haar heerlijk zacht en glad.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De conditioner moet ervoor zorgen dat het haar wordt gehydrateerd en wordt gevoed. Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals biologische kokos- en jojoba-olie en extracten van heemst en haver. Na gebruik merk ik dat het mijn haar inderdaad goed hydrateert, wel is mijn haar nog wat pluizig, maar wel wat minder dan voorheen.

Alle producten van Weleda inclusief de prijzen kan je hier vinden: Weleda.

Ecover


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

En als laatste heb ik nog een schoonmaakproduct van Ecover uitgekozen, namelijk een allesreiniger. Veel reiniger hebben schadelijke stoffen, maar deze absoluut niet. Ik was hier dus echt benieuwd naar.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


Burt's Bees, Weleda, Dr. Hauschka en Ecover via BigGreenSmile

De reinigingsproducten van Ecover zijn gemaakt op basis van Eco-Surfactants. Ze zorgen voor voor een grondige schoonmaak, maar er zitten geen schadelijke of giftige ingredienten in. Je kan deze gebruiken voor allerlei wasbare elementen, zoals tegels, vloeren en geverfd hout. Deze reiniger is echt zeer sterk en goed! Alles wat ik ermee schoonmaak, gaat ook echt goed schoon! Daar hou ik van!

Alle producten van Ecover inclusief de prijzen kan je hier vinden: Ecover

Winactie: 3 x een beautypakket met Burt’s Bees dag- en nachtcreme en Lavera Lippenbalsem Beauty & Care Nude

Nu heb ik dus nog iets super leuks voor jullie! Ik mag namelijk in samenwerking met BigGreenSmile 3 super leuke beautypakketjes weggeven t.w.v. bijna 50 Euro! In elk pakket zit een Burt’s Bees dag- en nachtcreme en een Lavera Lippenbalsem Beauty & Care Nude.

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebookpagina van BigGreenSmile
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een beautypakket met Burt’s Bees & Lavera via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/burts-bees-weleda-dr-hauschka-en-ecover-via-biggreensmile-winactie #BurtsBees #Lavera”

De winactie loopt van 16 augustus 2016 tot en met 30 augustus 2016. Op 31 augustus 2016 krijgen de winnaars een mailtje van mij! De winnaars worden ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Burt’s Bees Radiance day cream, night cream and eye cream
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

7 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: