Mijn leven in foto’s #57 – Op de cover van Bedrijvig Magazines, FenExpo en heerlijk wandelen

Mijn leven in foto's #57 - Op de cover van Bedrijvig magazines, FenExpo en heerlijk wandelen

Elke twee weken laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt, heb gekocht of gekregen. Ik ben naar de FenExpo Businessdagen geweest, waar ik op de cover ben gezet van Bedrijvig Magazines en we hebben heerlijk gewandeld met Thomas en genoten van het lekkere weer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Mijn leven in foto's #57 - Op de cover van Bedrijvig magazines

Mijn leven in foto's #57 - Op de cover van Bedrijvig magazines

Mijn leven in foto's #57 - Op de cover van Bedrijvig magazines

Afgelopen dinsdag tot en met donderdag waren de FenExpo Businessdagen in Gorinchem. Mijn man stond hier voor Het Kontakt Media foto’s te maken die op de “cover” kwamen van Bedrijvig Magazines. Jouw bedrijfsnaam en slogan werd dan op de cover erbij gezet. Super leuk natuurlijk! Op de foto zie je een groen scherm, hier werd je dan voor geplaatst en werd de foto gemaakt door mijn man PhotoSolutions (die overigens voor het groene scherm staat op de foto). Zodra de foto klaar was, werd er een cover van gemaakt en die werd dan op een Bedrijvig magazine geplakt. Ik vind het echt super gaaf geworden! Zeer origineel idee en er werden dan ook meer dan 60 man/vrouw op de foto gezet. Lekker druk dus!

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Zoelen

De afgelopen twee weken hadden we ook een aantal heerlijke zonnige dagen. We hebben toen heerlijk gewandeld in Zoelen. Wat een prachtig gebied is dat toch!

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto's #57 - Heerlijk wandelen in Leerdam

Ook in Leerdam zelf hebben we nog heerlijk gewandeld. Leerdam is en blijft een geweldige stad! Zijn jullie hier wel eens naar toe geweest? Zeker doen!

Mijn leven in foto's #57 - LUSH cadeau

Mijn vriendinnetje was van de week ook jarig en kocht ik voor haar een fijn LUSH cadeaupakket 🙂 .

Mijn leven in foto's #57 - Hanger met foto van Thomas

Ook ontving ik nog een heel mooi doosje met daarin een hanger van zilver met de foto van Thomas in verwerkt. Echt super mooi geworden! Hier komt snel nog een artikel van online en laat ik het resultaat aan jullie zien 🙂 .

Mijn leven in foto's #57 - Platform Lingestreek

Geweldige promotie voor de prachtige Lingestreek! In samenwerking met Rutger van Stappershoef​ en mijn man PhotoSolutions​ (die de foto heeft gemaakt) het persbericht over het nieuwe platform Lingestreek: rivier de Linge & omgeving​ gemaakt. Super tof om dit terug te zien in de regionale media! Kom je ook eens een kijkje nemen in de Lingestreek?

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: