Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode

Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode

Vorig jaar hebben wij een nieuwe boxspring gekocht, hier ben ik echt nog steeds ontzettend blij mee. Voor mij geen ander bed meer dan een boxspring, wat ligt dat fijn zeg! Zo nu en dan vind ik het leuk om een nieuw dekbedovertrek en kussenslopen te nemen. Met mooie kleuren en prints. Echter is het best lastig om een geschikte dekbedovertrek te vinden in de juiste maat voor onze boxspring. Van LivingComfort kreeg ik de kans om een fijne dekbedovertrek met twee kussenslopen uit te kiezen. En natuurijk laat ik deze vandaag aan jullie zien.

LivingComfort is een webshop dat een zeer uitgebreid assortimenten aan dekbedovertrekken biedt. Ze hebben dekbedovertrekken in veel verschillende maten, stoffen, kleuren en designs. Naast dekbedovertrekken kan je hier ook terecht voor hoeslakens, dekbedden, kussens, bedspreien, plaids en accessoires. En wat echt super is, als je voor 17:00 uur besteld dan heb je jouw nieuwe beddengoed de volgende werkdag in huis! Super snelle levering dus 🙂 .

Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode

Ik mocht een dekbedovertrek uitkiezen en heb gekozen voor bovenstaande Dream Blue dekbedovertrek in mooie verschillende kleuren blauw. Het dekbedovertrek is gemaakt van micropercal, ook wel microvezel genoemd. Mircopercal is een synthetische stof met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met katoen.

Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode

Ook heeft het dekbedovertrek een mooie tekst, dat vind ik altijd wel gaaf! Het dekbedovertrek is zeer geschikt voor lange bedden en dekbedden, zoals wij dat hebben. Het dekbedovertrek heeft namelijk een formaat van 220/240. Ook zit er een instopstrook in over de gehele breedte, dit maakt het opmaken van ons bed zeer gemakkelijk.

Op de website staat dat het materiaal kreukvrij en sneldrogend is. Sneldrogend en kreukvrij sowieso wel zodra het uit de wasmachine komt. Maar de kreukels zijn wel zichtbaar na het opvouwen, zoals jullie op de foto’s zien. Op zich vind ik het niet echt storend. Ik heb wel eens erger gehad bij andere dekbedovertrekken.

Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode

Naast het dekbedovertrek zaten er ook twee kussenslopen van formaat 60/70 bij. De kussenslopen passen zeer goed om onze kussens heen, super! En ook hier staat weer een mooie tekst op.

Ik vind het dekbedovertrek echt super. Het heeft een fijne stof, is heerlijk zacht en de kleuren en de tekst zijn ook zeer mooi.

Deze dekbedovertrek kost 27,95 Euro in de maat die wij hebben. Neem zeker eens een kijkje op de website van LivingComfort mocht je ook op zoek zijn naar nieuwe beddengoed.

Kortingscode: 15% korting op nieuw beddengoed

Ik heb voor jullie ook nog een zeer fijne kortingscode. Met onderstaande korting krijg je namelijk 15% korting op nieuw beddengoed!

sentinelli15

Ken jij LivingComfort al? En wat vind jij van deze webshop?

 Dream Blue dekbedovertrek via LivingComfort + kortingscode
Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: