Balea Sweet Wonderland douchecrème

Balea Sweet Wonderland douchecreme

Heerlijke zoete douchegels en douchecrèmes, ik ben er dol op! Van de DM drogist in Duitsland heb ik de Balea Sweet Wonderland douchecrème. Dit is een Limited Edition douchecrème en komt uit de wintercollectie. Vandaag wil ik de douchecrème graag aan jullie zien.

De verpakking vind ik echt mooi en vrolijk eruit zien. Hier hou ik wel van! De fles heeft een inhoud van 300ml, lekker veel dus!

Balea Sweet Wonderland douchecreme - dop

Wat ik ook fijn vind, is dat er een klik dop op zit. Zeer handig in gebruik!

Balea Sweet Wonderland douchecreme - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Balea Sweet Wonderland douchecreme - structuur

De structuur is echt heerlijk! Het is roze van kleur en de geur is echt heerlijk! Het ruikt ook echt naar vanille en rozen. Die combinatie is super! De douchecreme schuimt goed en je hebt er ook niet veel van nodig. Na gebruik is mijn huid lekker zacht en voelt niet droog aan. Helemaal top!

Ik vind deze douchecrème echt heerlijk! Je kan er ook lekker lang mee doen, omdat er lekker veel in zit.

De Balea Sweet Wonderland douchecrème kost maar 55 cent voor 300ml en kan je kopen bij de DM Drogist in Duitsland.

Heb jij wel eens een douchecreme van Balea geprobeerd? Welke raad jij aan?

Balea Sweet Wonderland douchecrème
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: