Hannah Body Travel Kit


Hannah Body Travel Kit

Een tijdje geleden heb ik zoals jullie misschien weten een Hannah Body Travel Kit gewonnen met een winactie. Natuurlijk heb ik de producten van deze Body Travel Kit getest en vandaag heb ik voor jullie een review hiervan. Wat vind ik ervan? Kijk snel verder!

Body Travel Kit

De flesjes van de Body Travel Kit vind ik echt super gaaf. Mooi van kleur en ze hebben een mooi uiterlijk. De flesjes hebben allemaal een inhoud van 100ml. Ze zijn dus ook niet heel erg groot. Ideaal voor thuis maar ook om mee op reis te nemen! Het heet natuurlijk niet voor niets een Body & Travel Kit :). Over een aantal weken ga ik op vakantie en dan neem ik zeker de drie flesjes mee :).

Ze hebben alle drie een pompflacon, zeer handig en erg hygiënisch! Echter stuitte ik wel op een probleem bij de drie flesjes. De eerste keer dat ik ze gebruikte had ik namelijk veel moeite om iets uit de pompflacons te krijgen. Serieus, soms moest ik wel 10 keer pompen voordat er iets uitkwam….hè, wat is dit nu? Dat vond ik echt zeer jammer want het idee van een pompflacon is echt zeer goed!

De Body Travel Kit bestaat uit de volgende flesjes:
– Shower Treatment
– Body Oil
– Body Cream

Drie heerlijke producten denk je niet? Ik zal ze een voor een bespreken :).

Shower Treatment

De Shower Treatment is een doucheolie op basis van sojaboonolie die kalmerend, verzorgend en fris is. Tevens kan deze ook gebruikt worden als scheerolie. Dit heb ik echter niet getest, aangezien ik scheermesjes gebruik met geintegreerde scheerkussentjes :). Misschien dat ik ooit nog wel dit ga uitproberen :). Verder heb ik de olie zelf wel getest.


Shower Treatment

Shower Treatment ingewerkt

Ik vind het een heerlijke olie met een zeer frisse geur. De olie schuimt niet echt. Normaal gesproken vind ik het erg belangrijk dat het schuimt, maar bij deze vind ik het heerlijk zo. Ik merkte meteen dat het zeer goed voor mijn huid is, heerlijk zacht en kalmerend. Ja ik ben hier blij mee!

Body Oil

De Body Oil is een intensief voedende olie en heeft Macadamia-olie als belangrijkste basis, dit gecombineerd met Arganolie. Het is zeer geschikt voor een droge huid, die ik nogal heb. Mooi dus :)!


Body Oil

Body Oil ingewerkt

Doordat de pompflacons niet helemaal lekker werken in het begin, was het nogal lastig om de olie uit het flesje te krijgen. Na het vele drukken, drukte ik op een gegeven moment zo hard, dat er in één keer ineens super veel uitkwam. Het droop nogal snel van mijn hand af, zoals op de foto te zien haha. Niet erg handig dus. Maar na het inmasseren van de olie, trekt het wel snel in mijn huid. Dat is best wel fijn. Ook de geur is subtiel en aangenaam.
Ik merkte wel dat mijn huid echt super zacht werd en had geen last meer van een droge huid. Perfect!

Body Cream

De Body Cream heeft een volle basis van Macadamia-olie. Ook deze heeft weer een kalmerend en verzachtende eigenschappen voor de huid. Precies wat ik nodig heb. Daarnaast maakt het de huid stevig en veerkrachtig.


Body Cream

Body Cream ingewerkt

De crème smeert goed uit en trekt best snel in mijn huid, het geeft echt een heerlijk gevoel. Je voelt dat het de huid verzacht, maar ook verstevigd. De geur is zeer subtiel en best prima. Ik ben gek op de crème!

Zoals jullie lezen ben ik fan van deze producten. Echter een zeer grote minpunt vind ik dan toch wel dat de pompflacons niet geheel goed werken en dat je dus veel moeite moet doen om de olie of crème uit het flesje te kunnen krijgen.

De Hannah Body Travel Kit kost 49,75 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld hannahwarenhuis.nl.

Hannah Body Travel Kit

Ben jij al bekend met de producten van Hannah? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: