Chanel No.5 The Body lotion


Chanel No.5 The Body lotion

Chanel No.5 is natuurlijk een zeer bekende en tijdloze parfum. Ik heb eigenlijk altijd wel de Chanel No.5 parfum willen hebben. Een tijdje geleden waren vrienden op visite en ik kreeg van hun Chanel No.5 The Body Lotion uit de Bath & Body lijn. Wow, echt super tof! Vandaag vertel ik hier iets meer over.


Chanel No.5 The Body lotion

De verpakking alleen al is echt zo mooi! De flacon heeft een lichtroze kleur met een zwarte draaidop. De doos en de flacon stralen echte luxe uit. De flacon heeft een inhoud van 200ml, best veel dus!


Chanel No.5 The Body lotion

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


Chanel No.5 The Body lotion

De structuur is echt heerlijk, zeer licht en romig. Je hebt niet veel van de body lotion nodig om je lichaam in te smeren. Het smeert namelijk ontzettend goed uit en het trekt ook snel in. Het maakt mijn huid lekker zacht, verzorgd mijn huid ook zeer goed. De droge plekken verdwijnen met deze body lotion. En die geur, heerlijk! Het is een zachte kruidige en sensuele geur. De geur blijft ook echt zeer lang bij je hangen. Ik ben echt dol op deze geur!


Chanel No.5 The Body lotion

Ik ben zo blij met deze body lotion, vooral ook omdat de geur zo lekker lang blijft hangen. Het is gewoon een heerlijke geur! De body lotion is wel prijzig, maar ik vind het zeker waard! De Chanel No.5 The Body lotion kost ongeveer 52,99 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com. Zeker een aanrader!

Wat vind jij van de geur Chanel No.5? En ken je deze Body lotion?

Chanel No.5 The Body lotion
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: