Moestuin update mei 2023 – We krijgen eindelijk besjes!

Moestuin update mei 2023 - We krijgen eindelijk besjes!

Het is alweer mei en dat betekent dat ik een moestuin update heb voor jullie. We zijn momenteel druk bezig met ons huis (we gaan verhuizen, yes!) dus daarom komen er de komende tijd niet veel artikelen online. Maar ik wilde toch even een kleine update laten zien. In dit artikel laat ik op foto’s zien hoe mijn moestuintje er nu uitziet en wat ik tot nu toe heb gezaaid. Kijk dus snel verder!

Foto’s moestuin

Moestuin update mei 2023 - We krijgen eindelijk besjes!

Yess we krijgen eindelijk dit jaar besjes! Super blij mee, na een aantal jaren geen besjes te hebben gehad, krijgen we dan nu eindelijk besjes. Ik ben zeer benieuwd hoeveel we krijgen 🙂 .

Dan heb ik ook nog bepaalde kruiden, zoals bieslook, tijm, munt en citroenmelisse.

Ook heb ik een doperwten plantje hier staan haha. Deze stond in de metertuin, maar omdat we gaan verhuizen is de metertuin al weggehaald. Er zat eigenlijk ook bijna niks meer in. Helaas hebben de vogels mijn andere plantjes te pakken gekregen en deze wordt ook steeds eruit getrokken. Dus ik ben benieuwd of deze het nog wel gaat overleven haha.

Dan heb ik nog een pot met aardbeien staan, ik ben benieuwd hoeveel aardbeien we krijgen dit jaar. Ook hebben we nog rozemarijn staan en er komen al veel appeltjes aan mijn appelboompje. Yeahh!

Binnen heb ik nog veel potjes staan met pepers en paprika’s, zonnebloemen en tomaten. Veel hiervan moet ik nog overpotten en dan kunnen ze volgende week hopelijk naar buiten. Ik ben benieuwd hoeveel pepers, paprika’s en tomaten ik ga krijgen dit jaar.

Dus zo ziet mijn moestuin er nu uit. In juni laat ik weer een nieuwe update zien van mijn moestuin.

Heb jij dit jaar ook een moestuin? Wat ga jij vooral zaaien dit jaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: