Essie Beach Bum Blu


Essie Beach Bum Blu

Vandaag ga ik weer een Essie nagellakje reviewen, namelijk de Essie Beach Bum Blu. Dit is een mooie blauwe kleur en heeft een super gave shimmer. Ik was erg benieuwd naar dit lakje, jij ook? Kijk dan snel mee :).

Zoals ik heb vermeld in mijn vorige reviews van Essie vind ik de kwastjes erg fijn om mee te te lakken. Ze zijn namelijk best breed, je bent dan ook best snel klaar met lakken.


Essie Beach Bum Blu

Op bovenstaande foto heb ik drie laagjes gebruikt! Op zich dekt hij al best goed met twee laagjes, maar met drie laagjes maakt het net iets mooier. Wat ik erg fijn vind van Essie lakjes, is dat deze erg snel drogen :). Ik ben altijd zo ongeduldig en wil graag mijn handen snel weer gebruiken na het lakken, pluspunt dus voor Essie!

Ook met dit lakje ben ik erg blij, het is echt een mooi kleurtje, heeft een mooie shimmer en blijft ook best lang zitten.

Essie nagellakjes koop je bijvoorbeeld bij de Etos of bij Bol.com en kost rond de 10 Euro.

Wat vind jij van dit lakje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: