Etos long lasting nail polish 129


Etos long lasting nail polish 129

Dit is mijn eerste lakje van Etos eigen merk. De kleur sprak mij ontzettend aan en wilde hem gelijk meenemen naar huis. Het is een donkerpaarse kleur, ik vind hem echt prachtig. Vandaag laat ik jullie meer zien van de Etos long lasting nail polish 129.
Binnen had het dit kleurtje, maar als ik buiten ben, dan is het kleurtje net iets donkerder en paarser dan hierboven :).

Ze hebben van te voren al vermeld dat je voor de beste kwaliteit, twee laagjes moet gebruiken. Dit heb ik ook gedaan en het dekt zeer goed. Ik heb de nagellak al een paar dagen erop zitten (zonder base of topcoat) en het blijft echt goed zitten nog..het heet dus niet voor niets “Long lasting”.

Ik vind het ook fijn lakken. Het heeft een dun kwastje, maar niet te dun, precies goed eigenlijk :).

Ik kan helaas niet op het flesje zelf zien hoeveel erin zit en ik vind het ook jammer dat het geen naam heeft, maar een nummer.
Ik zag nog wel veel meer andere leuke kleurtjes en die wil ik eigenlijk ook wel hebben. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, kleur en gebruik van het lakje :). Hij is te koop voor €2,53.

Zijn jullie ook bekend met etos eigen merk nagellakjes? En wat is jouw ervaring hiermee?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: