Dingen die ik graag doe op een vrije dag


Dingen die ik graag doe op een vrije dag

Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd een vrije dag te nemen. Een dag zonder verplichtingen en kunnen doen wat ik wil doen. Of een heerlijk dagje in het weekend zonder verplichtingen vind ik ook ontzettend fijn. Vandaag deel ik graag met jullie de dingen die ik graag doe op een vrije dag zonder verplichtingen.

Bloggen
Tjah, toch mijn grooste hobby he 🙂 . Heerlijk foto’s maken van producten, bloggen en blog onderwerpen bedenken. Maar naast blogjes schrijven, vind ik het ook belangrijk om mijn blog te onderhouden. Ik kan echt uren bezig zijn met mijn blog. Mails beantwoorden, contacten bijhouden, persberichten bekijken, wishlists opstellen van nieuwe producten, social media bijhouden en meer. Bloggen en met mijn blog bezig zijn zijn toch gewoon echt de dingen die ik ontzettend graag doe.

Blogs lezen
Door drukte en de zwangerschap heb ik op een normale dag niet veel tijd en puf meer om veel andere blogs te gaan lezen. En dat vind ik zeer vervelend, want ik kom echt graag op andere blogs. Ik vind het leuk om andere artikelen te lezen, ervaringen van anderen en persoonlijke dingen te lezen van andere bloggers. Op zo’n vrije dag wil ik dan ook veel blogjes gaan lezen, heerlijke glas drinken erbij, koekje erbij en genieten maar van andere blogartikelen!

Afspreken met vriendinnetje
Zodra ik weet dat mijn beste vriendinnetje ook vrij is, dan vind ik het ook ontzettend leuk om met haar iets leuks te gaan doen. Lekker even erop uit, of gewoon thuis kletsen met elkaar en genieten van haar zoontje <3 :) .

Series en films kijken
Series en films kijken ben ik echt verslaafd aan. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat series en films versleten. Peaky Blinders is net afgelopen en we zijn alweer begonnen aan Orange Is The New Black. Op een vrije dag vind ik het dan ook heerlijk om te gaan binge watching. Lekker knus op de bank met mijn man (als die ook vrij is die dag) en dan de heel veel series en films kijken.

Gamen
Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Playstation 4 thuis en ik heb al behoorlijk wat game uurtjes achter de rug. Uncharted 1,2,3 en 4 zijn al helemaal uitgespeeld haha. Nu nog Battlefield 4 en Last of Us wil ik ook nog graag hebben om te gaan spelen. Daarnaast speel ik ook graag op mijn iPad The Sims Freeplay. Elke keer is er weer een nieuwe update waar ik mezelf weer een behoorlijke tijd mee kan vermaken. Als ik een vrije dag heb, vind ik het dan ook enorm leuk om veel The Sims Freeplay te gaan spelen.

DIY-en


Herfst DIY - deel 2 (uiltjes op een tak)

Op internet kom ik vaak de leukste DIY-projecten tegen, daarnaast bedenk ik zelf ook vaak leuke DIY-projecen waar ik aan wil werken. Op een normale dag heb ik hier dan weinig tijd voor. Als ik een vrije dag heb, dan pak ik sneller mijn knutselspullen erbij en ga ik heerlijk aan de slag om mooie DIY-projecten te maken. Zoals hierboven heb ik een aantal super schattige uiltjes gemaakt.

Fotograferen
Een andere hobby van mij die ik zeer graag doe ik fotograferen. Ik pak mijn camera erbij en ga lekker op pad om te gaan fotograferen. Als mijn man ook vrij is, van vind ik het heerlijk om even met zijn twee erop uit te gaan om iets te gaan fotograferen. Dit doen we ook wel eens op een vrije dag in het weekend. Ik hoop dan ook dat de volgende vrije dag weer lekker weer is, zodat ik foto’s kan gaan maken. Nu kan het nog…

Buiten zitten lezen
Als het heerlijk weer is, dan zit ik ook graag buiten om onze dakterras. Omdat ik dan niet zo goed op mijn beeldscherm van mijn iPad of iPhone kan kijken, vind ik het dan ook fijn om eens een boek erbij te gaan pakken en te gaan lezen. Ik ben geen fan van verhalen, maar juist van informatieve boeken. De dingen die ik dan leer uit het boek, schrijf ik op in mijn Bullet Journal zodat ik dit ook later er weer makkelijk bij kan pakken en uit kan voeren. Heerlijk in de zon met een boek erbij, lekker drinken en eten erbij en gewoon genieten!

Wat doe jij graag op een vrije dag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: