Verlaten gerechtsgebouw


Verlaten gerechtsgebouw

Vandaag weer een artikel met foto’s van een verlaten pand. Hier heb je misschien wel eens een aantal foto’s van gezien, maar ik heb hier nooit een apart artikel van gemaakt. Namelijk een verlaten gerechtsgebouw ergens in Duitsland. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien en vertel ik hier iets meer over.


Verlaten gerechtsgebouw

Het verlaten gerechtsgebouw stond ergens in Duitsland op een zeer groot bouwterrein waar ze vele gebouwen al aan het slopen waren of hadden gesloopt. Een gedeelte van het gebouw had allemaal hekken erom heen. Toen wij er waren, waren er ook nog een aantal andere fotograferen die het gerechtsgebouw wilde fotograferen. Zij waren al aan de andere kant waar ook een ingang was, weggestuurd. Ok, dat was dus niet de juiste ingang. De enige ingang die er nog was, was om via het bouwterrein te gaan.

En och wat een drukte was er toch! Overal liepen shoppende mensen. Toch gingen we tussen de hekken door en renden naar de ingang. Phoe! We zijn binnen….


Verlaten gerechtsgebouw

En wow….wat een prachtig gebouw! De trappen zijn echt geweldig! Het is echt een zeer bijzonder gerechtsgebouw, de architectuur is geweldig om te zien.


Verlaten gerechtsgebouw

Het was binnen ook zeer druk met fotografen, waardoor het soms wat langer duurde voordat je een mooie foto kon maken. Mijn lens en camera die ik toen had (deze foto’s zijn dan ook van 2012), kon ik ook helaas niet alles helemaal op beeld krijgen. Toch ben ik zeer blij met deze foto’s.


Verlaten gerechtsgebouw

Maar wat een prachtig gebouw is het toch! Toen moesten we weer naar buiten haha. Ook weer via de hekken zijn we naar buiten gegaan. Je had die mensen moeten kijken naar ons haha, ze keken ook allemaal door het hek heen en wilden eigenlijk wel weten wat er te zien was…. Ze moesten eens weten 😉 .

Binnenkort heb ik weer een artikel voor jullie met foto’s van een verlaten klooster met kerk. Ook hier had ik nog geen apart artikel van gemaakt.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: