Expositie Leerdamse Kunstvierdaagse 2014


Verlaten fabriek

Vorig jaar heb ik voor het eerst een expositie gehad met mijn fotografie. Samen met mijn verloofde hebben wij met onze werken gestaan op de Leerdamse Kunstvierdaagse. En ook dit jaar gaan we weer exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Dit jaar zal de Leerdamse Kunstvierdaagse 2014 van 30 oktober tot en met 2 november 2014 zijn. Het wordt gehouden in Partycentrum “Het Dak” te Leerdam.

Adres:
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Er zullen vele beeldende kunstenaars aanwezig zijn met hun mooie werken en natuurlijk worden er ook weer voorstellingen gegeven, zoals live muziek, poëzie, theater, dansvoorstellingen en meer.

Ook zullen er workshops worden gegeven en bezoekers kunnen ook zelf gaan schilderen op verschillende canvassen die er aanwezig zijn.


Expositie Leerdamse Kunstvierdaagse 2014


Expositie Leerdamse Kunstvierdaagse 2014

Meer werk van mij is te bewonderen via de categorie Fotografie op mijn blog. En meer werk van mijn verloofde is te vinden op http://www.hansvanvrouwerf.nl.

Dit jaar willen we iets speciaals doen met onze expositie, meer interactiever maken. Hoe of wat, dat laat ik jullie binnenkort weten 🙂 . De voorbereidingen zijn al begonnen 😀 .

Entree van de Leerdamse Kunstvierdaagse 2014 is gratis en iedereen is welkom :). Dus kom tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse 2014 eens een kijkje nemen naar ons werk :).

Ben jij wel eens naar een expositie geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: