Bruiloft outfit

Morgen heb ik een bruiloft en ik moest hiervoor nog een leuke outfit hebben. Het wordt ook erg warm morgen, dus ik wilde ook graag iets luchtigs hebben :). Gisteren ben ik dan ook even naar de H&M geweest om een leuk jurkje te gaan kopen en bijpassende schoenen :). Vandaag laat ik dus jullie mijn bruiloft outfit zien.


Bruiloft outfit

Ik heb een geel jurkje gekocht. Ik draag niet zo vaak een jurkje, maar deze zag ik in de webshop van de H&M en moest hem gewoon hebben. De lengte is kniehoogte. Daar hou ik wel van :). Het jurkje koste 9,99 Euro. Ik had nog een kortingsbon van 15% van kleding die ik in had geleverd bij de H&M. Dus dat ging er nog vanaf :).


Bruiloft outfit

Ook heb ik nieuwe schoenen gehaald bij de H&M. Ik had in hun webshop anderen gezien, maar die verkochten ze alleen online. Deze schoenen leken erop, dus nam ik deze 🙂 en ze waren nog goedkoper ook dan de schoenen die ik online had gezien. Ook hierop had ik 15% korting. Normaal kosten ze 29,99 Euro, maar daar ging dus nog die 15% vanaf 😀 .


Bruiloft outfit

Natuurlijk horen er ook accessoires bij mijn outfit, dus ga ik voor mijn clutch die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.


Bruiloft outfit

Deze armbandenset komt ook bij de H&M vandaan, alleen deze had ik al een tijdje :).


Bruiloft outfit

Mijn Guess horloge ga ik ook dragen bij dit outfit. Dat vind ik wel mooi erbij staan :).


Bruiloft outfit

En als laatste geef ik mijn nagels nog een mooi geel kleurtje dat er goed bij past :).

Wat vinden jullie van mijn bruiloft jurkje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: