Visitekaartjes digitaliseren doe je met de app ScanBizCards


Visitekaartjes digitaliseren

Op mijn bureau heb ik best veel visitekaartjes liggen van bedrijven waar ik iets besteld heb of iets van gekregen heb. Ik wilde graag iets doen met deze visitekaartjes. Zou ik ze in een visitekaartjesbak doen of in een visitekaartjeshouder of juist digitaliseren? Ik kwam een zeer handige app tegen voor op je telefoon, hiermee kan je namelijk visitekaartjes digitaliseren en gelijk deze kan toevoegen aan je contacten. Hoe handig! Kijk snel verder!


Visitekaartjes digitaliseren

Met de app ScanBizCards kan je gemakkelijk een visitekaartje scannen. Je drukt op “Add a new card” en je kan gelijk beginnen.


Visitekaartjes digitaliseren

Zodra je het kaartje goed in beeld hebt, maak je de foto.


Visitekaartjes digitaliseren

De app begint dan met scannen, dit kan dan eventjes duren.


Visitekaartjes digitaliseren

Bepaalde data op je visitekaartje wordt dan gelijk opgenomen in het bestand. Super handig! Je kan dan ook gelijk de achterkant van de kaart inscannen. Het kan wel zijn dat de teksten niet helemaal kloppen met wat er echt op het kaartje staat, omdat ze het niet goed kunnen herkennen (bijvoorbeeld als je een aparte lettertype hebt). Maar dit is dan eventjes aanpassen en klaar 🙂 !


Visitekaartjes digitaliseren

En je kan hem dan ook gelijk aan je contacten toevoegen, zodat je gemakkelijk alle contacten bij de hand hebt.


Visitekaartjes digitaliseren

Je kan alle visitekaartjes die je hebt ingescand ook bekijken, ze worden dan weergegeven in een lijst.

Ik vind de app zeer handig. Nu hoeven mijn kaartjes niet rond te blijven slingeren op mijn bureau en heb ik alles gedigitaliseerd en in mijn contacten toegevoegd.

Meer informatie over de app en downloads kan je hier vinden: scanbizcards.com.

Hoe bewaar jij graag visitekaartjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: