Mijn leven in foto’s #118 – Kerst & Oud en Nieuw + Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer veel meegemaakt. Het was natuurlijk Kerst en Oud & Nieuw en vandaag zijn we naar Slot Loevestein geweest. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst in Leerdam

In Leerdam hadden we ook een kerstweekend, met verschillende kraampjes, de Kerstman en Kerstvrouw liepen in de stad en er was muziek. Thomas kon in een Slee zitten en de Kerstman en Kerstvrouw kwamen toen bij hem staan. Super leuk!

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst in Leerdam

Een mooie plein in Leerdam met de bekende glazen kubussen en met daarbij nu ook een kerstboom. Dit plein wordt overigens helemaal verbouwd, ik ben enorm benieuwd naar het resultaat.

Mijn leven in foto’s #118 - Tunnels van Leerdam

In de kunstmagazine Passe-Partout stond een groot stuk in over ons onderzoek naar de Tunnels van Leerdam. Super tof!

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst

Mijn leven in foto’s #118 - Kerst

We hebben heerlijk Kerst gevierd bij mijn ouders en schoonouders. Het was echt super gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

Mijn leven in foto’s #118 - Noortje jarig

De dag na Kerst is ons nichtje jarig, dus daar zijn we naar toe gegaan. We hadden haar dit cadeau voor haar eerste verjaardag gegeven, maar Thomas vond het ook super leuk haha.

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

Mijn leven in foto’s #118 - Wandelen in leerdam

We hebben ook heerlijk gewandeld in Leerdam, langs de Zuidwal waar nu ook een tijdelijke expositie over Floris Meydam is. Echt interessant en tof om te zien!

Mijn leven in foto’s #118 - Koeken bakken

Mijn leven in foto’s #118 - Koeken bakken

Op oudjaarsdag hebben we heerlijke gevulde koeken gebakken. Thomas vindt het altijd super leuk om koeken te bakken haha.

Mijn leven in foto’s #118 - Oudjaarsdag

Voor Thomas hadden we dit jaar een paar potjes siervuurwerk gekocht. Hij vond het heel erg leuk, maar ook zeer spannend haha. Na drie potjes vond hij het wel weer genoeg haha. De rest van de potten hebben we zelf ‘s nachts afgestoken. We hebben verder een rustige nacht gehad, daar hou ik wel van!

Mijn leven in foto’s #118 - Josh V Mascha Planner

Momenteel gebruik ik de Josh V Mascha Planner, deze heb ik nu helemaal ingevuld als planner, maar ook als Bullet Journal. Hier komt nog een uitgebreid artikel en filmpje van online.

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Mijn leven in foto’s #118 - Slot Loevestein

Vandaag zijn we naar Slot Loevestein geweest. Dit was de eerste keer dat Thomas ook echt in het Slot zelf kon. Hij vond het zeer leuk, maar af en toe ook wel spannend en een beetje eng als het wat donkerder was. Maar buiten vond hij het ook super leuk, hij heeft geschoten met het kanon en de geweren. En wat ook super tof is, dat je ook een sleutel hebt waarmee je bepaalde interactieve gedeelten kan ontgrendelen. De sleutels mag je zelf ook houden, super tof!

Vandaag gaan we verder lekker relaxen, het was best een drukke ochtend hehe.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: