15 dingen die niemand vraagt tag


Miss Sentinelli

De 15 dingen die niemand vraagt tag kwam ik al op verschillende blogs tegen. Ik vond hem zo grappig en leuk dat ik hem vandaag ook in wilde vullen :). Nieuwsgierig naar de 15 dingen die niemand vraagt? Kijk dan snel verder!

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Nou…normaal gesproken dicht. Maar onze kat Link wil soms wel eens graag in onze kast slapen en opent dan ook vaak de deur van de kast (zucht) of blijft net zo lang krabben dat wij de deur maar open doen en hij gaat in de kast liggen. De deur blijft dan ook vaak open staan.

Neem je mini-flesjes shampoo en dergelijke mee uit hotels?
Haha ik denk wel dat ik dat ooit eens gedaan heb ja. Tegenwoordig kom ik bijna niet meer in hotels, dus ik weet niet of ik het nog zou doen. Als ik naar een hotel ga, neem ik sowieso mijn eigen shampoo en douchegels etc. mee. Maar misschien zou ik ze wel testen, gewoon voor de lol.

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Nope, nog nooit gedaan haha. Wel vind ik het altijd grappig om te zien als mijn naam voorkomt in een straatnaambord :).

Gebruik je to-do lijstjes?
Och jee, en of dat ik ze gebruik! Ik heb een aantal notitieboekjes waar ik allerlei lijstjes in heb staan. To-do lijsten voor verschillende dingen, maar ook wishlisten of bepaalde doelen die ik wil behalen in een bepaalde periode. Ik ben dol op lijstjes :).

Heb je sproeten?
Jazeker! Vooral in de zomer heb ik best veel sproetjes.

Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja hoor, vaak zat. Mijn verloofde vist graag en we gaan dan wel eens ‘s nachts vissen of in het buitenland vissen. En we overnachten dan in een tent aan het water. Je hebt dan verder helemaal niks. Dus dan moet je wel :).

Hoe groot is je bed?
Wij hebben een tweepersoonsbed, heerlijk! We hebben lekker veel ruimte.

Ben je lui?
Ik vind van niet. Ik hou er van om dingen te ondernemen en goed bezig te zijn. Ik werk fulltime en naast mijn werk ben ik bezig met mijn blog, fotografie, sociale ondernemingen etc. Ik hou ervan om op pad te zijn, maar ik kan ook dagen hebben dat ik even helemaal niets wil doen. Even rust, maar dan ben ik daar ook wel aan toe :).

Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Pfoe, die hitte! Ik kan daar zo slecht tegen! Dit is mij echt te warm. Ik heb daarnaast ook nog eens zonne-allergie en verbrand zeer snel. Van mij mag het wel rond de 20-25 graden zijn, warmer hoeft echt niet.

Kauw je op pennen en potloden?
Nee, ik vind dat echt verschrikkelijk! Ik zit wel altijd aan die pen clips, waardoor ze bij mij wel altijd snel kapot gaan hahaha.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee. Wel hebben wij vaak gekampeerd vroeger en ik hou van avontuurlijke tripjes :).

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Oja hoor, vooral Southpark (hmm tjah wel een volwassen tekenfilm) vind ik erg leuk om te zien haha.

Tel je de treden als je de trap op loopt?
Uhh nee :). Toen ik kleiner was wel als we in kasteel of iets dergelijks waren en we gingen een toren in. Daar heb je vaak van die spiraaltrappen (oud) en toen vond ik het altijd wel leuk om ze te tellen haha.

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Nee, maar ik dans ook niet graag als er wel muziek is haha.

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ik weet het wel ongeveer. Maar mijn verloofde doet dit altijd, aangezien ik zelf nooit rij.

Dit waren de 15 dingen die niemand vraagt. Haha ik vond de vragen echt super leuk om in te vullen :). Als je de tag ook leuk vindt, mag je hem natuurlijk overnemen. Laat dan ook een berichtje achter dat jij hem ook gedaan hebt, dan neem ik ook een kijkje bij jou.

Wat was de vreemdste vraag ooit die aan jou ooit gesteld is?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: