Winactie – Win een Mascha Planner GreenVelvet

Winactie - Win een Mascha Planner GreenVelvet

Het is weer tijd voor een nieuwe winactie! De vorige winactie is weer voorbij en ik kreeg leuke reacties hierop. Daarom heb ik besloten dat je weer een Mascha Planner GreenVelvet kunt winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
Youtube.
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op Mascha Planner GreenVelvet planner via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-mascha-planner-greenvelvet #maschaplanner”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 30 maart 2023 tot en met 30 juni 2023. Op 1 juli 2023 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: