Moestuin update maart 2023 – Voorzaaien en oogsten

Het is alweer eind maart en dat betekent dat ik een moestuin update heb voor jullie. In dit artikel laat ik op een filmpje en op foto’s zien hoe mijn moestuintje er nu uitziet en wat ik tot nu toe heb gezaaid en wat ik heb voor gezaaid. Kijk dus snel verder!

Filmpje moestuin en zaden kiemtest

Foto’s moestuin

In de metertuin heb ik tot nu toe doperwten erin zitten. We hadden hier nog boerenkool staan, maar die hebben we deze maand geoogst en ook gegeten en een gedeelte hiervan in de vriezer gedaan. Dit was echt lekker!

Dan heb ik ook nog bepaalde kruiden, zoals tijm, munt en citroenmelisse. Ik moet deze bakken nog wel echt goed schoonmaken en kijken wat nog goed is.

En dan heb ik mijn aardbeien plant die het ook gewoon nog echt goed doet.

Mijn appelboompje en bessenstruikje bloeien ook echt goed. Ik hoop echt dat we dit jaar besjes krijgen.

Dan heb ik nog rozemarijn en bieslook staan. Deze hebben een tijdje niet goed gedaan, maar nu wel weer.

Voorzaaien

Ook heb ik het pepers en paprika’s voorgezaaid. Dit heb ik gedaan met voorzaai vermiculiet en grond. En hierover heen heb ik huishoudfolie gedaan met gaatjes. Het moet nog wel even wat warmer worden voordat ze gaan ontkiemen, dus ik ben enorm benieuwd!

Dus zo ziet mijn moestuin er nu uit. In april laat ik weer een nieuwe update zien van mijn moestuin.

Heb jij dit jaar ook een moestuin? Wat ga jij vooral zaaien dit jaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: