Mijn leven in foto’s #95 – Onderzoek naar tunnels, Kreadoe, Glas- en keramiekbeurs en vakantie Center Parcs

Mijn leven in foto’s #95 - Onderzoek naar tunnels, Kreadoe, Glas- en keramiekbeurs en vakantie Center Parcs

Vandaag kwamen we terug van een lang weekendje Center Parcs De Huttenheugte. Dit was echt ontzettend genieten, ik was er ook echt aan toe haha. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Twee weken terug was de Glas- en Keramiekbeurs en mijn man en ik waren ook uitgenodigd voor de officiële opening. Het is echt een geweldige beurs. Als je van Glas en/of keramiek houdt, dan is dit echt een aanrader! Hieronder heb ik nog een aantal foto’s geplaatst van de beurs.

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Mijn leven in foto’s #95 - Glas- en Keramiekbeurs Leerdam

Ik vond bepaalde objecten echt super mooi! Die zou ik echt wel in huis willen hebben haha. Had ik het geld maar!

Mijn leven in foto’s #95 - Verkade karamel zeezout

Oei oei oei, deze is echt heerlijk!!

Mijn leven in foto’s #95 - Kreadoe

Mijn vriendinnetje en ik zijn naar Kreadoe geweest. Ik vond het zeer gezellig, maar toch had ik wel iets meer verwacht van de beurs. Ik had gehoopt op meer stationery voor mijn Mus Bullet Journal. Maar toch heb ik wel wat items kunnen scoren en daar ben ik wel blij mee.

Mijn leven in foto’s #95 - Action

Omdat ik toch nog wat miste, ben ik ‘s middags met mijn man en zoontje nog naar de Action geweest om nieuw papier / karton te halen.

Mijn leven in foto’s #95 - Levende standbeelden

Het was koopzondag in Leerdam en er was een levende standbeelden wedstrijd. Bovenstaande levende standbeelden waren echt top om te zien. Jammer genoeg waren er weinig winkels open en er waren weinig deelnemers van de wedstrijd.

Mijn leven in foto’s #95 - Onderzoek naar tunnels in Leerdam

Die dag hadden we ook een interview met het AD Rivierenland en kwam er een groot artikel in de krant over ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam. Super tof natuurlijk!

Mijn leven in foto’s #95 - Wildlands

Mijn leven in foto’s #95 - Wildlands

Mijn leven in foto’s #95 - Wildlands

Afgelopen vrijdag tot en met vandaag hadden we een kleine vakantie. We hadden een huisje op Center Parcs De Huttenheugte. We besloten om vrijdag eerst naar Wildlands te gaan. Wat is het daar toch super tof! Thomas vond het ook echt helemaal geweldig!

Mijn leven in foto’s #95 - Center Parcs de Huttenheugte

Mijn leven in foto’s #95 - Center Parcs de Huttenheugte

Mijn leven in foto’s #95 - Center Parcs de Huttenheugte

Mijn leven in foto’s #95 - Center Parcs de Huttenheugte

Center Parcs de Huttenheugte is echt super tof! We hadden een klein huisje, maar prima voor ons drieën. Je hebt daar een kinderboerderij, een wasberenopvang, aqua mundo met grote zwembaden, stroomversnelling, wildwaterbaan, golfslagbad en meer, winkeltjes, restaurants en veel activiteiten. Super tof! We hebben ook veel gewandeld en ook veel gezwommen. Thomas heeft echt ontzettend veel plezier gehad, geweldig om te zien! Vanochtend zijn we nog even langs mijn ouders in Meppel geweest en daarna zijn we doorgegaan naar huis. Het was een heerlijk weekend! Echt genoten!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: