Dagje offline


Dagje offline

Na een week en aantal vakantie te hebben gehad, is het dan nu weer eens tijd om te gaan werken. Ik heb mijn batterij in mijn vakantie weer een beetje op kunnen laden. Ik heb begin van mijn vakantie al mijn blogartikelen ingepland voor de gehele week, zodat ik niet elke dag daar mee bezig hoefde te houden. Ik had wel een internet pas genomen om een beetje op internet te kunnen, maar ik heb ook een dag geen internet aan gehad. Gewoon even helemaal niets aan, geen blog, geen Twitter, geen Facebook, geen mail, helemaal niets. Gewoon genieten van de vakantie en rust. Wat heb ik allemaal gedaan tijdens mijn dagje offline?

– Uitgeslapen. Pfoe dat had ik echt nodig in de vakantie 🙂 .
– Veel lezen. Ik had namelijk nog een aantal e-books op mijn iPad staan die ik gelezen heb. Normaal zou ik mezelf hier bijna geen tijd voor geven, maar nu kon ik dit uitgebreid doen.
– Ipad en IPhone schoonmaken, allerlei foto’s verwijderd die niet meer van belang zijn en allerlei apps verwijderd.
– Heerlijk genieten van de omgeving
– Omgeving verkennen en nieuwe supermarkten en shopgedeeltes opgezocht in de buurt waar wij zaten
– Ideeen opschrijven in mijn bullet journal voor mijn blog
– Spelletjes spelen op mijn iPad

Het is echt heerlijk om eens een dagje offline te zijn. Je zit dan niet constant alles bij te houden wat er online gebeurt, maar juist te genieten wat je allemaal offline kan doen en mee kan maken.

Hou jij ook wel eens een dagje offline?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: