IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Op onze slaapkamer hebben wij een kast staan waarin ik een aantal lades vol had zitten met mijn knutselspullen. Nu werk ik zelf altijd beneden en vond ik het vervelend om iedere keer mijn knutselspullen altijd naar beneden te brengen om vervolgens weer boven op te bergen. Ik wilde graag een kast hebben voor beneden waar ik al mijn belangrijke knutselspullen in kwijt kon. Gisteren zijn we naar de IKEA geweest en kocht ik een KALLAX open kast met inzet lades. Vandaag laat ik deze aan jullie zien.

De KALLAX open kast is verkrijgbaar in verschillende formaten. Ik heb zelf gekozen voor de KALLAX twee blokken open kast. Deze is eigenlijk liggend, maar je kan hem dus ook staand gebruiken. De kast heeft twee open blokken waar je dan zelf iets kan doen, bijvoorbeeld een mand, een doos, een deurtje of lades. Ik koos zelf voor de KALLAX inzet met twee lades. Dit is een losse inzet die je dan vast monteert in de blokken van de open kast. De open kast kost zelf 19.95 Euro en ik moest twee inzet stukken hebben, per stuk kosten ze 20 Euro.

Ik ben gisteren dan ook gelijk aan de slag gegaan om alles in elkaar te zetten. Ik vind het altijd leuk om dit soort dingen zelf te doen, het was ook niet moeilijk en op zich zat het best snel in elkaar.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Op de eerste foto zie je hoe het eruit ziet als alles in elkaar zit. De kast hebben we naast onze tv meubel staan. En bovenop de kast hebben we nog een lamp geplaatst en wat glasstukken.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

In de eerste lade heb ik stickers, notitieblokken en mijn eigengemaakte stickerboeken gedaan. Mijn stickerboeken moeten nog aangevuld worden met stickers die ik heb gekocht bij PaperDistrict.com.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

In de tweede lade heb ik al mijn washi tape gedaan in een verdeelboxje. Ik heb trouwens geteld hoeveel washi tape ik heb, 100+ hahaha, hoezo veel?! Daarnaast heb ik nog mijn lijmpistool, lijmstiften, perforator, plakband en markers in deze lade gedaan.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Ik heb echt ontzettend veel papier, karton, kaartjes en enveloppen. Die heb ik allemaal in de derde lade gedaan.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

En in de laatste lade heb ik nog een aantal handlettering en DIY boeken, potloden en lintjes gedaan.

Ik vind de kast echt super mooi en het staat ook echt goed in onze kamer. Er kan veel in de inzet lades gedaan worden en dat had ik ook echt nodig voor mijn knutselspullen. Nu hoef ik ook niet meer constant naar boven toe om spullen te gebruiken.

Koop jij wel eens IKEA spullen? En wat is het laatste wat jij hebt gekocht bij IKEA?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: