Mijn blog bestaat 11 jaar!! – Winactie – Win een Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Mijn blog bestaat alweer 11 jaar!! En daarom heb ik voor jullie vandaag een hele gave winactie! Je kan namelijk een heerlijke Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum van 30 ml winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
Youtube.
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum van 30 ml via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/mijn-blog-bestaat-11-jaar-winactie-win-een-dolce-gabbana-the-only-one-2-eau-de-parfum”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 10 augustus 2023 tot en met 10 oktober 2023. Op 11 oktober 2023 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: