Musthave gadgets en hoesjes voor jouw telefoon via bol.com


Musthave gadgets en hoesjes voor jouw telefoon via bol.com

Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder gadgets, we hebben bijvoorbeeld allemaal wel een smartphone. Voor onze smartphone willen we ook graag leuke gadgets en hoesjes. Via bol.com kan je vele verschillende gadgets krijgen en vandaag deel ik met jullie de musthave gadgets en hoesjes voor jouw telefoon.

Natuurlijk wil je dat jouw telefoon goed beschermd blijft, je hebt bijvoorbeeld een super mooie iPhone of een Samsung Galaxy, dan wil je dat hier natuurlijk geen krasjes of andere beschadigingen op komen. Je kan er dan voor kiezen om een hoesje te nemen voor jouw telefoon. Bij bol.com kan je ook vele verschillende hoesjes krijgen voor jouw telefoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van case voor jouw iPhone of een cover voor jouw Samsung Galaxy?

Naast deze telefoonhoesjes kan je bij bol.com ook terecht voor andere telefoonaccessoires zoals bijvoorbeeld een sportarmbandband. Erg handig als je lekker aan het sporten bent en je wilt bijvoorbeeld muziek luisteren of jouw gezondheid meten via jouw telefoon.

Als je veel met jouw telefoon bezig bent, dan is het ook handig om een power bank te nemen. Hiermee kan je jouw telefoon opladen zonder dat je een stopcontact hoeft te gebruiken. Met de meeste power banks kan je wel een aantal keer jouw telefoon helemaal mee opladen. Bij bol.com kan je bijvoorbeeld een power bank krijgen van 6000mAh. Ik kan zelf ook echt niet meer zonder een power bank, ik gebruik hem dagelijks om mijn iPhone en mijn iPad mee op te laden 🙂 .

Selfies zijn helemaal in en hoe leuk is het om een selfie te maken van een afstandje of wil je meer van jezelf laten zien via een selfie, dan kan je kiezen om een selfiestick te nemen. Bij bol.com kan je ook deze handige selfiesticks krijgen.

Je kan dus vele verschillende handige en leuke gadgets en hoesjes krijgen voor jouw telefoon. En het leuke is, dat je ook nog eens korting kan krijgen als je wilt bestellen bij bol.com. Via Kortingscodes.com kan je mooie kortingen scoren die je kan gebruiken bij jouw bestelling bij bol.com. Naast kortingscodes kan je hier ook terecht voor fijne aanbiedingen bij bol.com.

Heb jij wel eens iets besteld via bol.com?

Dit artikel is in samenwerking geschreven.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: