Serie: Orphan BlackBron foto: Wired.com.

Inmiddels lopen we alweer gelijk met Amerika met de serie Under the dome. Dat betekent dat we nu elke week maar één aflevering kunnen kijken, dus het werd tijd om een nieuwe serie te gaan kijken. Lieve bezoekster Laura gaf de tip om Orhpan Black te gaan kijken. Ik weest niet precies wat ik hier nou van moest verwachten, maar ik was gelijk die avond begonnen en och wat is deze serie spannend en gaaf zeg! Vandaag vertel ik jullie iets, maar dan ook echt iets, meer over, want ik kan niet teveel verklappen 😉 .

Het verhaal gaat om Sarah Manning die getuige is van de zelfmoord van een vrouw die eigenlijk precies op haar lijkt. Sarah ziet dat de vrouw haar tas op het perron heeft laten staan, en deze neemt ze mee. Sarah gaat vervolgens de indentiteit van de vrouw overnemen en ze komt erachter dat er nog meer vrouwen zijn die op haar lijken, haar zogenaamde “zussen”. Hoe kan dit? Wat is er gaande? Daarnaast loopt er ook nog een plan dat deze “zussen” allemaal vermoord moeten worden. Maar waarom en door wie? Zoals ik al zei, ik kan niet teveel verklappen, je zal het gewoon moeten kijken 🙂 .

Hieronder heb ik de trailer weergegeven:

De serie vind ik echt geweldig! Het verhaal is zeer goed in elkaar gezet en daarnaast vind ik het gewoon ontzettend knap dat de actrice zoveel verschillende rollen speelt. Je wilt steeds weer een aflevering zien, om te kijken wat er nu allemaal gebeurd en wie achter bepaalde dingen zit. De serie is een thriller, maar er zit ook veel actie, humor en drama in. Oja, Michiel Huisman fans? Hij speelt ook een rol in seizoen 2 en 3 van deze serie 😉 . We hebben inmiddels al alle seizoenen gezien en we zitte nu te wachten op seizoen 4 🙂 .

Deze serie is echt een aanrader om te gaan kijken!

Ken jij de serie Orphan Black al? En wat vind jij van deze serie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: