Doelen december en terugblik doelen november


Doelen november en terugblik doelen oktober

Het is vandaag alweer 1 december! Dat betekent ook dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand met jullie ga delen. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Doelen van vorige maand

DIY Project
Yes, dit is gelukt! Ik heb aan een super leuk herfst DIY project gewerkt, namelijk waxinelichtjes in dennenappels. Ik ben er echt zeer blij mee en ik brand dan ook elke dag de waxinelichtjes 🙂 .

Meer rust nemen
Ook dit is gelukt! Hier ben ik sowieso echt blij mee, door mijn rust is mijn bekkenpijn dan ook bijna verdwenen. Ik heb dan wel andere zwangerschapskwaaltjes, maar de bekkenpijn was echt verschrikkelijk. Ik heb dan ook geen therapie meer en draag alleen de bekkenband als ik ver moet lopen. Voor de rest ben ik lekker aan het bloggen, webinars aan het bekijken, de laatste dingetjes aan het regelen voor onze kleine. Gewoon heerlijk genieten van de rust en vrije tijd 🙂 .

Babykamer inrichten
We zijn inmiddels weer wat verder met de babykamer. We hebben inmiddels een kleed in de kamer liggen en de gordijnen hangen ook al in de kamer 🙂 . We willen alleen nog een schommelstoel kopen.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Ik ben momenteel bezig om één cursus uit te werken en die heeft te maken met fotografie. Ik heb al vele webinars gevolgd en veel gelezen hoe ik een cursus in elkaar kan zetten. Ook heb ik op een rij gezet wat ik allemaal wil behandelen.

Elke week minstens één product reviewen
Yes! Ook dit is weer gelukt. Ik vind het wel prettig zo om elke week één product te gaan reviewen. Dit zal ook niet meer een doel zijn, maar gewoon standaard. De producten die ik heb gereviewd zijn:
Nieuwe Michael Kors zonnebril
Puraderm nose strips “Aloe”
Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum
Rainbow scents & Colors van de Kruidvat

Artikelen vooruit schrijven
Ik vond het nog wel lastig om elke dag een artikel vooruit te gaan schrijven. Sommige dagen lukte het gewoon echt niet vanwege andere planningen en vanwege zwangerschapskwalen. Maar toch is het wel gelukt om een aantal vooruit te gaan schrijven.

Ik ben echt blij dat grotendeels de doelen behaald zijn of dat ik een gedeelte van een doel behaald heb. In december heb ik iets minder doelen, maar ja dat is op zich ook wel logisch hihi.

Hieronder heb ik mijn doelen opgesteld aan de hand van de SMART methode.

Doelen december

DIY Project
Ik heb voor dit jaar nog 1 DIY project op de planning staan die ik nog wel wil uitvoeren. Dit wil ik dan ook snel doen, zodat ik het voor deze maand nog in kan plannen, voordat die kleine komt hihi.

Rust nemen
Mijn uitgerekende dag komt steeds dichterbij, daarom wil ik deze maand nog meer rust nemen. Zodat ik gewoon goed mezelf ook kan voorbereiden op de bevalling en daarna 🙂 .

Laatste dingen regelen voor de kleine
Er staan nog een aantal dingetjes op mijn lijstje die ik wil regelen voor de kleine. Spulletjes die gekocht moeten worden of die ik gewoon wil hebben voor de kleine.

Artikelen vooruit schrijven
Zolang de kleine zich nog niet laat zien, wil ik elke dag gaan aankijken hoeveel ik vooruit kan gaan schrijven 🙂 .

Nieuwsbrief cursus fotografie uitwerken
Dit is een doel die blijft doorgaan zolang het lukt deze maand.

Genieten van onze kleine
Hopelijk is onze kleine zoon rond 20 december bij ons, tegen die tijd zal ik dan niet bloggen (maar heb wel blogartikelen dan ingepland staan). Deze tijd is dan echt voor ons, geen blog, geen social media, gewoon niks! Lekker genieten van onze kleine! Wanneer ik terug ben, zien we dan wel weer 🙂 !

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin januari zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: