Purederm Nose Pore Strips “Aloe”


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe' width=

Ik vind het altijd zeer fijn om zondags een heerlijk me-time momentje te hebben, scrubje hier, maskertje daar. Tegenwoordig gebruik ik ook graag neusstrips om mijn poriën goed te reinigen. Een tijdje geleden kocht ik de Purederm Nose Pore Strips “Aloe” en vandaag vertel ik hier iets meer over.

Mijn neusporiën kunnen echt dicht zitten, ook al reiniger ik dagelijks mijn huid zeer goed. Er zit altijd wel nog wat in mijn poriën. Ik wilde graag deze neusstrips eens gaan uitproberen.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

De neusstrips reinigen verstopte poriën en verwijderen mee-eters. Ze verwijderen vuil en vet uit de poriën, waardoor de huid weer heerlijk schoon en zacht is. Hierboven zie je hoe je de strips moet gebruiken.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zit heerlijke Aloë-extract in, wat ook een lekkere geur geeft aan de neusstrips.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

In de verpakking zitten in totaal 3 strips, alle strips zijn ook nog eens apart verpakt. Dat vind ik wel zo hygiënisch.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

Op de achterkant staan ook nog waarschuwingen. Zeer fijn om te weten natuurlijk!


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

In zo’n aparte verpakking zit dan een neusstrip. Deze zit dan “geplakt” aan een plastic laagje, zodat het gedeelte wat je op je neus plakt wel schoon blijft.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

Eerst zal je je huid echt goed moeten reinigen. Daarna maak je jouw neus goed nat en plak je de neusstrip met de gladde kant op jouw neus. Wrijf even goed de neusstrip aan, zodat het overal goed vastzit. Laat het dan 15 min zitten en haal de neusstrip eraf, door hem aan de uiteinden los te maken.


Purederm Nose Pore Strips 'Aloe'

Hierboven zie je een close-up van een gedeelte van de neusstrip na gebruik. Iewlll! Zelfs met een goed gereinigde huid, merk ik toch altijd weer dat mijn neusporiën vol zitten met vuil. Nadat ik hem eraf heb gehaald, merk ik wel dat er nog een beetje van het spul van de neusstrip achterblijft. Dit kan ik heel gemakkelijk weghalen met een nat doekje. Mijn neus voelt daarna weer goed schoon aan, maar ook echt heerlijk zacht! Deze neusstrips doen echt goed hun werk.

De Purederm Nose Pore Strips “Aloe” kosten ongeveer 1,49 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Drogist.nl.

Purederm Nose Pore Strips “Aloe”

Gebruik jij ook wel eens neusstrips? En welke neusstrips raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: