Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

Al een tijdje gebruik ik de Revlon Colorstay Foundation. Ik heb een tijdje de versie Dry Skin geprobeerd, maar mijn huid werd minder droog en iets vetter. Dus ik besloot om de Oily Skin versie te nemen. Mijn huid is ook erg licht van kleur, dus ik heb gekozen voor de lichtste kleur namelijk Ivory 110. Vandaag laat ik jullie deze foundation zien.


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

De foundation zit in een flesje met een inhoud van 30ml. Ik vind het alleen wel jammer dat er geen pompje bij zit. Als er niet zoveel meer inzit, dan is het vaak lastig om de foundation eruit te krijgen.
De foundation bevat vitamine A&E en SPF6.


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

Hierboven zie je dat het best een lichte kleur is, echt precies goed voor mij.


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

Hierboven heb ik helemaal geen foundation op.


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

En hier heb ik een laagje foundation op. Ik gebruik altijd maar een heel klein beetje. Ik gebruik een Real Technique kwast om de foundation aan te brengen en rondom mijn neus en mond de Real Techniques Miracle Complexion Sponge (hier komt binnenkort ook een review van).


Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

En dit is het eindresultaat. Ik heb nog een laagje poeder opgedaan, blush, highlighter, mascara, wenkbrauwpotlood en lipstick. Ik vind het een heel mooi resultaat geworden. De foundation dekt echt zeer goed. Je hebt ook maar een klein beetje nodig. De foundation blijft best lang zitten, maar ik merk wel dat hij een beetje begint te breken aan het einde van de dag. Ik moet nog een goede fixing spray kopen die dit gaat voorkomen. Wie heeft een aanrader?

De Revlon Colorstay foundation is in meedere kleuren verkrijgbaar en kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com. De foundation kost 18,95 Euro voor 30ml.

Revlon Colorstay Foundation Ivory 110 Oily Skin

Wat is jouw favoriete foundation? En ken je de Revlon Colorstay foundation al?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: