Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Brrr, wat vind ik het toch ontzettend koud zeg! Elke ochtend loop ik naar het station met een dikke sjaal om, als het nog kouder wordt, dan ga ik zeker een muts op doen. En ik kwam in mijn mailbox een super leuk persbericht tegen over de nieuwe beanies van Fjällräven. Vandaag laat ik jullie deze nieuwe beanies zien!

Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik. Zij hebben een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. En nu heeft Fjällräven dit seizoen een mooi en kleurrijk assortiment beanies. Ze zien er erg cool uit, maar ze zijn ook lekker warm en daarnaast zien ze er ook nog eens sportief uit.


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Bovenstaande beanie, genaamd Are Beanie, is van zacht acryl en is ook keerbaar. De ene kant heeft de tekst “Fjällräven” en de andere kant heeft het geborduurde logo. Hij is in de kleuren groen, blauw en oranje verkrijgbaar. En deze beanie kost € 26,95


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Dan hebben we de Kiruna Beanie, deze is gemaakt van dubbel gebreid wol/acrylmengsel is zeer zacht en comfortabel. Het materiaal voert vocht af en verwarmt ook als het vochtig is. Vooral handig voor hier in Nederland met de natte en vochtige dagen. Aan de zijkant zit een subtiel leren logo. Deze beanie is in de kleuren grijs, oranje en donkergroen verkrijgbaar en kost € 29,95.


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Hierboven zie je de Övik Rib Beanie. Deze is gemaakt van zacht wol/polymidemengsel en heeft ribbels. Ook deze voert vocht af en verwarmt zelfs als de vezels vochtig zijn. Super handig dus! De onderrand heeft een klein gevouwen leren logo. Deze beanie is in de kleuren bruin, grijs en donkerblauw verkrijgbaar en deze kost € 43,95.


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Bovenstaande beanie is de Övik Melange Beanie. Dit is een soepele geribde muts gemaakt van zacht acryl met dubbele draad. Op de zijkant zit een klein leren label met logo. Deze beanie is in de kleuren blauw, grijs en groen verkrijgbaar en kost € 31,95.


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Bovenstaande beanie is de Kiruna Reflective Beanie en is gemaakt van een mengsel van wol en acryl. De wol voert vocht af en als de muts vochtig is, dan verwarmt het nog steeds. De beanie is voorzien van een gebreide streep van reflecterend garen rondom. Daarnaast heeft het een klein gevouwen leren logo aan de zijkant. Deze beanie is in de kleuren groen, donkergroen en oranje verkrijgbaar en kost € 39,95


Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

En als laatste hebben we de Keb Stormblocker Beanie. Dit is ook weer een gebreide muts van wolmengsel en heeft ook nog eens een winddichte Stormblocker fleecevoering. Er zit een helmvorm is en hierdoor worden oren en de achterkant van je nek heerlijk warm gehouden. Er zit ook een klein logo van leer middenvoor op de muts. Deze beanie is in de kleuren blauw, donkergroen en oranje verkrijgbaar en kost € 42,50.

Vooral de beanies Övik Melange Beanie en Kiruna Beanie vind ik persoonlijk echt cool en mooi eruit zien!

Fjällräven Beanies zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Meer informatie vind je op de website van Fjällräven.

Draag jij al een muts in deze koude tijd? En wat voor muts heb jij?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: