Mijn leven in foto’s #28 – Nieuw kantoor en nieuwe IKEA meubels


Mijn leven in foto's #28 - nieuw kantoor - nieuwe IKEA meubels

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat we hebben gekocht. Zoals een nieuwe kantoor in onze bijhok en nieuwe IKEA meubels. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #28 - nieuw kantoor

Afgelopen twee weken hebben we het ontzettend druk gehad. We hebben namelijk ons nieuwe kantoor in onze bijhok geplaatst. We hadden deze eerst op een slaapkamer, maar nu hebben we weer alles naar beneden gehaald. Met een nieuw bureau, nieuwe kast en kastjes. Ik ben er echt ontzettend blij mee, het ziet er super mooi uit! Hier kan mijn man dan elke dag werken en ik ook indien dit nodig is, zoals foto’s bewerken etc. De rest doe ik allemaal op mijn iPad Air 🙂 . Ik had ook een iMac, maar die gebruikte ik niet zo vaak, dus die hebben we verkocht.


Mijn leven in foto's #28 - Linkie

Linkie is er ook heel erg blij mee, want nu kan hij weer naar buiten kijken in ons bijhok en op zoek gaan naar de buur katten 🙂 .


image

Ik ontving een heerlijk haarmasker van Revlon Professional, deze heb ik getest en een artikel over geschreven.


Win een NIVEA pakket

Er kwam ook een gave winactie online waarmee je heerlijke NIVEA pakket kunt winnen.


Mijn leven in foto's #28 - Regenboog

Mijn leven in foto's #28 - Regenboog

Op mijn werk in Rotterdam heb ik altijd een prachtig uitzicht, en nu zagen we een super mooie regenboog die ik echt vast moest leggen haha.


Mijn leven in foto's #28 - HEMA sale

Stickers, Labels, sticky notes, fabric bookmarks, er was een heerlijke sale bij de HEMA. Ik betaalde rond de 7 Euro voor alles wat je hierboven ziet liggen. Twee hiervan waren niet in de sale, de rest wel 🙂 . Deze kan ik allemaal gaan gebruiken voor bijvoorbeeld mijn bullet journal of andere knutselprojecten 🙂 .


IKEA schoenenkast

IKEA dressoir

IKEA tv-meubel

En we waren weer bij de IKEA te vinden haha. Dit keer namen we een IKEA schoenenkast mee. Ook hier schreef ik een artikel over. Daarnaast ook nog een dressoir en een tv-meubel. Ik ben echt super blij met deze nieuwe meubels!


Zonsopgang Rotterdam

Een prachtige zonsopgang in Rotterdam!


Gevulde kip

Owww deze gevulde kip was echt zo ontzettend lekker!!


Orofluido beautyset

Ook ontving ik een heerlijke Orofluido beautyset, deze heb ik ook getest en een artikel over geschreven.


The Island

Afgelopen dodnerdag begon The Island waar 15 mensen in een groep moet overleven op een onbewoond eiland zonder cameraploeg (wel twee cameramannen en een geluidsman die ook helemaal mee doen en moeten overleven). Ik vind het zeker een leuk concept, maar och wat heb ik mij zitten verbazen over bepaalde beslissingen. Ik heb altijd survival progamma’s gekeken en we hebben zelfs ook Bear Grylls boek thuis liggen. Bepaalde basis dingen weet ik dan ook zeker wel, maar als ik het zo zag in het programma weten ze bepaalde basis dingen toch echt niet. Daar verbaas ik me echter over! Het zal ook wel anders zijn hoor als je daar zo zit, maar toch! Je gaat toch nadenken over wat je hebt geleerd en wat je weet….heb jij het programma ook gezien en hoe denk jij hierover?


Foto's winactie verlaten panden posters

De eerste twee foto’s voor de winnaars van de winactie waarmee ze verlaten panden posters konden winnen, zijn inmiddels binnen. Deze zullen ook ondertekend worden (op de achterkant) en ik wacht nog op de laatste foto. Dan zullen ze naar de winanars gestuurd worden. Dus meiden, jullie kunnen ze snel verwachten! 😀 En ze zijn echt supertje mooi!!!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Vandaag ga ik lekker met mijn vriendinnetje naar de IKEA (again? Haha ja, verslaafd ofzo…haha) en dan vanavond heerlijk yoga-en!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: