Op zoek naar een nieuwe gordijn en vloerkleed

Op zoek naar een nieuwe gordijn en vloerkleed

Afgelopen weken zijn mijn man en ik aardig druk geweest in ons huisje. Zo hebben we verschillende nieuwe meubels in huis, en ook een nieuw kantoortje in onze bijhok gemaakt. Als je mij volgt via Instagram, dan heb je al een aantal foto’s kunnen zien van ons kantoortje en de nieuwe meubels. Het is nog niet helemaal af, want we zijn nog op zoek naar een nieuwe gordijn voor bij onze voordeur, in ons halletje en een nieuwe vloerkleed voor onder onze salontafel. Vandaag heb ik een aantal gordijnen en vloedkleden uitgezocht die ik zeker wel mooi vind voor in ons huisje.

In ons huis hebben we namelijk een klein halletje dat vast zit aan onze woonkamer. Er zit geen deur in ons halletje, wel een gordijn. Het houdt heerlijk de tocht en kou tegen, vooral in de winter hebben we vaak het gordijn helemaal dicht. Alleen we zijn op zoek naar een nieuwe gordijn, omdat deze een beetje af is en we hem ook al zat zijn.

Bij OTTO kwam ik aantal zeer mooie gordijnen tegen. Ze hebben hier lichte en donkere gordijnen, van verschillende lengtes, kleuren, zonder en met motiefjes, doorschijnend en niet doorschijnend. Ze hebben hier heel veel keuze dus. We willen zelf graag een lichte gordijn hebben, want ons huisje is ook aardig donker. Zo blijft ons huisje toch nog een beetje licht. We hebben vooral grijs, wit en een beetje beige / bruin als kleuren in ons interieur, dus dit zijn wel de kleuren die we graag terug willen zien in een gordijn. Het liefst willen we ook een gordijn hebben dat niet doorschijnend is, zodat het wel de kou en tocht tegen kan houden. Hierboven heb ik een aantal gordijnen neergezet die we zelf heel erg mooi vinden.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een mooie vloerkleed voor onder onze salontafel. Onze salontafel is ongeveer 80x80cm en we willen een mooie kleed dat een stuk groter is dan onze vloerkleed. Hij moet rechthoekig zijn, zodat een groot gedeelte voorbij het vloerkleed komt. Bij OTTO hebben ze ook zeer mooie vloerkleden van verschillende maten, kleuren, met en zonder motieven en ook hoogpolige vloerkleden wat ik zelf ook echt onzettend mooi vind. Vooral de salontafel, tv-meubel, dressoir en de bank hebben de kleuren wit en grijs, dus ook dit willen we weer terug laten komen in de vloerkleden. Hierboven heb ik ook een aantal vloerkleden neergezet die we zelf ontzettend mooi vinden.

Binnenkort gaan we dus eens een nieuwe gordijn en vloerkleed kopen, zodat ons huisje weer helemaal af is 🙂 .

Heb jij ook een vloerkleed in huis en zo ja, wat voor één?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: