Producten en diensten aanbevelingen op één pagina

Mijn aanbevelingen van producten en diensten op één pagina

Op mijn blog review ik vaak producten en diensten van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, planning en productiviteit, bullet journal, beauty, fashion en tools waarmee ik zelf werk. Over veel producten en diensten ben ik dan ook echt zeer enthousiast en deze raad ik dan ook echt aan. Daarom heb ik ook een pagina gemaakt met producten en diensten aanbevelingen. In dit artikel vertel ik daar iets meer over.

Op de aanbevelingen pagina, die je ook in het menu bovenin ziet staan, plaats ik alle producten en diensten die ik enorm aanraad. Alle producten en diensten zijn ook onderverdeeld in verschillende categorieën. De pagina is ook niet helemaal af, maar ik heb wel al een aantal producten en diensten hierop geplaatst.

Al deze producten en diensten heb ik echt zelf gebruikt of gebruik ik nog steeds. Ik zal niets op deze pagina plaatst dat ik niet persoonlijk heb gebruikt of heb ervaren. Bij elk product en dienst staat een kleine uitleg wat het precies inhoudt, een link naar de website waar je het product of dienst kunt kopen / gebruiken en natuurlijk één of meerdere links naar de artikelen waar ik over het product of dienst heb geschreven met mijn eigen persoonlijke ervaring.

Er zijn op deze pagina ook enkele affiliatie links geplaatst. Ik kan commissies ontvangen voor aankopen die gedaan worden via deze affiliatie links, maar dit zijn allemaal producten en diensten die ik ten zeerste aanbeveel.

Ik wil ook nog enkele categorieën erbij plaatsen, zoals beauty, fashion, lifestyle en ook fotografie. Wil jij ook graag weten of ik ervaring heb met een bepaald product? Of welk product ik in een bepaald categorie zeer aanraad, maar die nog niet op de pagina staat? Laat dan een reactie achter. Of heb jij zelf bepaalde producten en / of diensten die jij aanraadt en die ik zeker eens moet uitproberen? Dan hoor ik dat natuurlijk ook graag!

Bekijk hier mijn aanbevelingen van producten en diensten!

Welk product en / of dienst raad jij anderen graag aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: