De Blog Bijbel


De Blog Bijbel

Een tijdje geleden heb ik een aantal blogboeken besteld, om mezelf meer te verdiepen in het bloggen en het verbeteren van mijn blog. Ik schreef al eens over de boeken Bloggen als in een pro in 60 minuten en over Blog boek tips & inspiratie voor meer blogplezier. Vandaag ga ik het hebben over de Blog Bijbel van Carlijn Bekker.


De Blog Bijbel

De Blog Bijbel is een zeer handig boekje, eigenlijk een soort van bloggids. Het boekje heeft maar 80 pagina’s en Carlijn schrijft het zeer leuk en goed. Het leest dan ook echt gemakkelijk weg.


De Blogbijbel

Carlijn geeft ontzettend veel tips en tricks, zoals bijvoorbeeld een complete stappenplan hoe jij jouw blog op kunt zetten. Maar ze geeft ook tips en do’s en don’t over de inhoud van jouw blog. En ook over hoe je social media kan inzetten om meer naamsbekendheid te krijgen. En hoe je het beste foto’s kan maken voor jouw blog. Echt zeer handig als je net begint of meer wilt leren over bloggen!


De Blogbijbel

Ze geeft richtlijnen voor jouw blog, maar natuurlijk hoef je je hier niet aan te houden. Het zijn immers tips en geen regeltjes 🙂 .


De Blogbijbel

Wat ik ook ontzettend leuk vind, is dat ze ook over statistieken schrijft. En ik ben zelf echt dol op statistieken!


De Blogbijbel

Voor mij is bloggen echt mijn grote hobby, maar natuurlijk vind ik het ook ontzettend leuk om hier geld mee te verdienen. Echter is dat niet mijn grootste doel. Ik schrijf vooral over wat ik leuk vind en wat mij interesseert. Carlijn schrijft ook over hoe je geld kan verdienen met jouw blog, want inkomsten genereren uit jouw grootste hobby is natuurlijk altijd fijn!


De Blogbijbel

Ook komen er grote bloggers aan het woord 🙂 , dit vond ik zelf ook zeer leuk en interessant om te lezen.


De Blogbijbel

En als laatste krijg je nog een handige lijst met allerlei apps & gadgets die je kan gebruiken voor jouw blog!

Ik vind de Blog Bijbel een zeer leuke en handige bloggids. Je leest het gemakkelijk weg en na al 3 jaar te hebben geblogd, haal ik hier ook nog steeds wat dingen uit. Natuurlijk wist ik al wel veel, maar nog lang niet alles. Altijd handig natuurlijk om meer bij te leren!

De Blog Bijbel kost 10,00 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com.

De Blog Bijbel

Ken jij de Blog Bijbel al? En wat vind jij van dit boekje?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: