Spam je blog – maart


Spam je blog

Wow, het is alweer maart. Nog een paar maandjes en dan gaan we alweer trouwen!! Vandaag gaan we onze ringen ophalen en de leesproef van onze kaarten is inmiddels ook binnen :). Het komt echt steeds dichterbij, super leuk en zeer spannend! Aankomende week ga ik weer mijn jurk passen en dan neem ik alvast mijn trouwschoenen mee naar huis, want ik moet ze natuurlijk wel inlopen hihi :).

Ik heb echt zin in vandaag, vanavond gaan we ook lekker fotograferen. Het wordt vandaag en morgen ook nog eens lekker weer. Vooral morgen kan het wel liefst 15 graden worden…wow! En omdat het zo lekker weer is, mogen jullie vandaag gaan spammen in dit spam je blog artikel.

Je kan in mijn Disclaimer lezen dat het normaal gesproken niet toegestaan is om een link achter te laten in een reactie. Deze reacties pas ik dan ook gelijk aan of verwijder ik direct. Maar vandaag mogen jullie wel jullie link achterlaten in een reactie onder dit spam je blog artikel.

Ik vind het leuk om andere blogs te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen.
Dus heb jij een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog, de titel en een beschrijving erbij. Webshops zijn niet toegestaan! Zet eventueel in je bericht hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets en meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! :)!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: