Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?


Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Je ziet het vaak bij blogs, de tekst “Misschien vind je dit ook leuk om te lezen” met daaronder linkjes naar andere artikelen. Dit is een handige plugin voor WordPress en sinds een tijdje heb ik dit ook op mijn blog. Ik wil graag de plugin met jullie delen :).

Lees snel verder!

De plugin waar ik het over heb, is “Related Posts”. De plugin heeft allerlei instellingen bijvoorbeeld wat voor tekst je wilt laten zien of hoeveel posts je wilt weergeven.

Ook kan je instellen of je thumbnails wilt gebruiken van plaatjes van de artikelen of alleen maar links en of je ze naast elkaar of onder elkaar wilt hebben.

De artikelen worden weergegeven aan de hand van tags. En de plugin genereert automatisch de thumbnails of links bij elke artikel. Je hoeft verder niks te doen :).

En wat ik ook erg leuk vind om te zien, zijn de statistieken. Je kan namelijk zien hoeveel keer de related posts worden weergegeven en hoeveel keer er wordt op geklikt. Als je het een tijdje draait, dan zie je dan de plugin zeker effect heeft en dat mensen via de related posts thumbnails of links verder klikken naar andere artikelen. En dat is wat je wilt natuurlijk!

Gebruik jij deze plugin al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: