Wat heb ik een jaar geleden gedaan?


Timehop - Wat heb ik een jaar geleden gedaan?

Social media, ik kan echt niet meer zonder. Al ontzettend lang zit ik op Twitter en Facebook. Het is altijd leuk om te terug te zien wat je een jaar geleden op Twitter of Facebook hebt geplaatst. Weet jij nog wat jij een jaar geleden hebt gedaan?

Ik weet echt niet meer wat ik op deze datum een jaar geleden heb gedaan, maar nu heb ik een app gevonden die berichten laat zien die jij een jaar geleden hebt geplaatst op Twitter, Facebook, Instagram, Foursquare en Flickr. Echt grappig! Dus wat heb ik een jaar geleden gedaan?

De App waar ik het over heb is Timehop.
Hieronder heb ik een aantal berichten neergezet die ik op 24 april 2012 heb geplaatst op Twitter :).

Zo te lezen was het rond deze tijd vorig jaar ook mooi weer en tijd voor zomerkleertjes :).

We hadden die dagen ook heerlijk in Leerdam gefotografeerd ‘s avonds :). Hier zijn mooie foto’s uitgekomen :).


image

Ha, echt leuk om te zien dat we onze auto nu precies een jaar hebben :). Morgen moet hij naar de keuring…ben benieuwd :).

Ik vind het echt leuk om deze berichten terug te lezen. Ik kijk graag elke dag naar deze app om herinneringen terug te halen :).

Meer info over deze app: Timehop.com.

Ken jij de app Timehop al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: