Geld verdienen met je Smartphone met App Roamler


Geld verdienen met je Smartphone - Roamler

Smartphones, wie heeft er tegenwoordig nou nog geen één? Ik heb een iPhone en neem hem overal mee naar toe. Ik kan echt niet zonder mijn iPhone. Ik heb vele Apps op mijn iPhone die ik erg leuk en handig vind, maar ook internet zodat ik even kan facebooken, twitteren en natuurlijk bloggen ;). Maar je kan meer uit je Smartphone halen. Je kan namelijk geld verdienen met je Smartphone! Hè? Hoe dan? Nou met de App Roamler. Wil je weten wat Roamler is en hoe je hiermee geld kan verdienen? Lees dan snel verder, want ik mag ook vier invites voor Roamler (mede mogelijk gemaakt door Roamer!) weggeven, zodat je direct kan beginnen met geld verdienen :).


Roamler

Roamler is een App waarmee je dus geld kan verdienen. Roamlers zijn personen die opdrachten uitvoeren voor een bedrijf door middel van de App. Bijvoorbeeld ga naar de supermarkt, maak een foto van de bananenschap en beantwoord vragen als “Het is schap met bananen goed gevuld?” en “Hoe zien de bananen eruit?”. Als je de opdracht hebt gedaan, dan kan je hem inzenden en dan wordt de opdracht binnen 4 uur gekeurd (als je de inzending tussen 8.00 uur en 21.00 uur hebt ingezonden). Zodra de opdracht goedgekeurd is, krijg jij geld of XP in je account.


Roamler

Elke opdracht heeft zijn eigen bedrag die je kan verdienen als je de opdracht goed uitvoert. Maar er zijn ook opdrachten waarmee je alleen XP kan verdienen. De opdrachten kan je dan thuis of op straat uitvoeren, bijvoorbeeld “Maak een foto van een object dat erg kleurrijk is”. Met deze opdrachten krijg je dus XP. En zodra je dus een bepaald aantal XP hebt, dan ga je een level hoger en kan je nog meer (betaalde) opdrachten uitvoeren.

Zodra je een opdracht accepteert, heb je 2 uur de tijd om de opdracht te voltooien. Mocht het toch niet lukken, dan kan je hem altijd nog binnen de tijd annuleren.

De App zoekt aan de hand van jouw locatie opdrachten in de buurt. Bijvoorbeeld een opdracht bij de Albert Heijn 500m verderop. Je kan zelf aangeven binnen welke straal je de opdrachten wilt zien.

Ook zijn er Badges te verdienen. Bijvoorbeeld als je je eerste opdracht af hebt, dan krijg je een Badge, maar ook bijvoorbeeld als je meer dan 10 opdrachten hebt uitgevoerd of als je 10 vrienden hebt. Super grappig 🙂 !

Het is echt een super leuke App waarmee je lekker een zakcentje kan bijverdienen. Maar ook kan je hiermee heerlijk creatief zijn.


Roamler

De uitbetalingen gaan via Paypal. Het is dus de bedoeling dat je wel een Paypal account hebt. Deze kan je snel en gemakkelijk aanmaken.


uitbetaald

Inmiddels heb ik mijn eerste betaling al aangevraagd.
Dit gaat ook zeer gemakkelijk. Het bedrag wordt dan op je Paypal account overgeschreven. Bij een uitbetaling met een bedrag onder de 20 Euro krijg je wel transactiekosten, daarboven krijg je geen transactiekosten. Bedragen boven de 50 Euro worden eerst nagekeken door het Roamler team, voordat de uitbetaling plaatsvindt.

Roamler is voor de iPhone en Android telefoons. Meer informatie kan je op de website van Roamler vinden.

Wil je ook een account hebben en meedoen? Dan kan het zijn dat je geen account kan aanmaken, omdat er al genoeg Roamlers zijn in jouw regio. Dan gaat het op invite basis en zal je dus uitgenodigd moeten worden door een andere Roamler.

Maarrrr ik heb dus vier invites die ik naar kan uitdelen. Dit is mede mogelijk gemaakt door Roamler zelf, super bedankt Roamler!!
Wil je dus een account, laat dan hieronder een reactie achter WAAROM jij Roamler wilt worden. Wees creatief en zorg ervoor dat je ook actief bezig kan zijn Roamler. Dus laat jouw reactie achter en wie weet krijg jij wel een invite van mij zodat je ook geld kan verdienen met je Smartphone! De winnaars krijgen van mij een mailtje, je kan nog meedoen tot en met zaterdag tot 21.00 uur!! Ps. mijn Bloglovin volgers krijgen natuurlijk wel voorrang ;), dus volg mijn blog via Bloglovin als je meer kans wilt maken (is dus niet verplicht ;))!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: