Spring has sprung tag


Dandelion

Vorig jaar hadden we de “I love spring tag” en dit jaar hebben we de “Spring has sprung tag”. Ik zag hem voorbij komen bij Inspiiredbylife, de blog van Manon. Ik hou van de lente en ik vind dit zo’n leuke tag. Dat ik hem graag ook wilde invullen. Benieuwd hoe ik de spring has sprung tag heb ingevuld? Kijk dan snel verder!

Naar welke lente trends kijk je het meest naar uit?
Ik vind vrolijke kleuren altijd zo mooi, zoals roze en geel en mintgroen. Ik hou daar wel van :).

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Ik vind het erg fijn om een topje te dragen als het wat warmer wordt. Met daarover heen een leuke blazer of colbert.Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Wij zijn al op vakantie geweest in Maart en zullen pas weer in November op vakantie gaan. We zijn heerlijk naar Frankrijk geweest voor een weekje :). Ik heb er echt van genoten!

Wat is je favoriete lente lip kleur?
Ik draag eigenlijk nooit lipstick of lipgloss, maar wel labello en dan heb ik meestal wel Labello met een kleurtje en dat is natuurlijk roze :).

En je favoriete lente nagellak kleur?
Hoe kan het ook anders: Roze! :). Ik heb verschillende tinten roze, maar vooral lichtroze vind ik echt pretty!Hoe zit het met je favoriete lentekleur in het algemeen?
Vooral roze, maar ook geel en mintgroen. Lekkere vrolijke kleuren :).

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?
Ik ben totaal niet van de koffie, dus als ik naar de Starbucks ga, dan neem ik altijd warme chocolademelk met slagroom :). Yummmm!

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?
Ja zeker! Ik draag ook best wel vaak donkere kleuren in de koudere jaargetijden, maar nu het lente is, draag ik toch wel meer kleur!

Waar heb je het meest zin in als het gaat om de lente dit jaar?
Warmere temperaturen en dat het langer licht is. Maar ook zijn we op dit moment ons kantoor thuis aan het verbeteren. Er is een nieuwe iMac bijgekomen, dus mijn verloofde en ik hebben er beide een iMac nu. Een eigen werkplekje…yeah :D!! Hier komt natuurlijk ook nog een blogartikel over. We hebben ook nieuwe orchideeën op ons bureaus staan, hier krijg ik ook echt een fijn lentegevoel bij! Top 😀

Dit was de tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden :). Wil jij deze tag ook doen, neem hem gerust over :)!

Wat vind jij het leukst aan de lente?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: